![]() |
Musicie to zobaczyć...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35785 komentować ;(
|
|
o kurwa... debug moze jakis, albo zle zalozyles ssa lub m ringa hahaha :D
|
popsute miał(eś) might ring i ston skiny xD Nice filmik :cup:
|
haHAhaHAhaHAhahha
NO niezłe rozpoczęcie nowego roku (= p0zdr0 !!! :D nie moge hahahahahhahaha leze :D! hah ja wiem już jak to było :D ! był chłopak skacowany po sylwku jeszcze i źle założył ssa i m ringa :D nie ma co się dziwić :] |
Nice
Btw. to sorcem na tym lvlu lajtownie się wykona tą arene bo ty walisz z assasin stara po 400 kiedy sorc na 55 lvlu tez po tyle wali tyle ze z sd ;/ Balansacja przednie, pozdrowienia dla cip soft |
LoL, fajny pasek...BTW. ile masz RAMu? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No masz racje kosztuje ~130 gp ( 1 ładunek )
|
Juz odpoczatku było coś dziwnego nawet "The masked maraue" czy jakos tak walil po 680+ co jest raczej nie mozliwe...
|
mmm niewiem czy zauwazyliscie ale jak sie wezmie look na ssa to jest napisane ze chroni tylko od obrazen fizycznych, najwidoczniej te obrazenia nie byly fizyczne, elo
|
Cytuj:
|
SSA nie broni od tego typu ataku z ltóreg odostałeś. Nie wierzcie tibia.p gdzie napisane jest, ze ów amulet chroni od wszystkiego. Chroni on tylko od ataków fizycznych a ty dostales z beama:]
|
Heh niezła akcja xD Zonk przed oczami xD.
|
Cytuj:
|
Pewnie robiąc sobie tą arenke siedziałeś sobie spokojnie zakładasz ss'a i might ringa wchodzisz a tu bah bah a Ty "o kurwa o co kaman przecież miałem ssa i m ringa" haha :D
ogólnie to też zonka wyłapałem :PP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |