![]() |
Viko Druidzik ...Advanced...Astera....
http://pl.youtube.com/watch?v=rpW7M8ydZtI
KOLEJNA CZESC ZNAKOMITEGO DRUIDA....:cup::cup::cup::cup::cup::cup::confused: X(:baby::D:o8oB):(:):p |
WIelkie gratki.
Poprostu wymiatasz koles :cup: |
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
plz |
Jak zwykle swietnie. Rob tych filmow wiecej.
|
LEPSZY OD POPSZEDNIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WKONCU LEPSZY LEWEL TO I LEPSZE FILMY TERAZ MORZESZ ROBIC!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:;(:confuse d::baby::D:oX(:);):p:] |
Jaki moron druidem na ef expisz?...
|
Co to za nutka?^.^
|
Film zal.pl w ogóle dawno nie widziałem takiego syfu ;|
@Down może.. |
@up
IRONIA :/ |
Toć to czysta prowokacja.
|
zajebiste :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::
cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup::cup::cup:: kKleś przez 4/5 filmu bije 1 arcaniste.!!!! The best movie jaki widziałem... Więcej takich filmów mój mistrzu. |
myślę że jak wbijesz lvl to może się rozkręcisz.
Muzyka przednia 8o8o8o8o8o8o |
haha uwielbiam tego kolesia najpierw orc shaman potem beholder a tera co o? tak pierwszy w zyciu, wielki, straszny elf arcanist !
ile gdzies manarunek bierzesz na arcanisty, bo tez bym sie wybral zhuncic jednego :D |
Nie wiem co jest bardziej gówniane, akcja z filmiku czy sama muza.. w każdym razie powodzenia z dalszymi filmikami
|
Rządza!! Władza!! Że też na konkurs Filmoteka tego filmu nie dałeś... pacc na rok gwarantowany...
|
Ej stary spoko filmiiiik!!!!11111oneone
w ogole to gz osiagniec. Ale nie rob juz wiecej takich filmikow bo nuda strasznaaa :F |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RESPEKT ZIOM
http://img221.imageshack.us/img221/3926/mafiazp3tf5.jpg JOŁ! |
|
@^zooltar
hahahahahahahhhahhaahhahhahahahahahahahahahahaha @topic Chciałbym z tobą przeprowadzić wywiad. Myślę że znajdzie sie w gazetce Hunted.pl Jeśli tak odezwij się na e-mail [email protected] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |