![]() |
Najbardziej znane klany na servach
Mozna tu wpisac znanych ludzi z twojego servera. Miedzy innymi mozna tez wypisac ktorzy ludzie chetnie pomagaja, a ktorzy lubia trapowac i przeszkadac. Ktorych powinno sie unikac, a do ktorych powinno sie pojsc.
Hiberna: death shig - aktualnie najwyzszy lvl...nie warto liczyc na pomoc liczy sie tylko exp Zormegann Tatan,Leaver dwa najwyzsze lvle.zrobione wlasnorecznie nie przez bota Hellades - Botter... potrafi tylko wyzywac, udaje przyjaciela ale nim nie jest. Potrafi oszukac najblizszych mu ludzi z rla. Taifun Astel Knight - Podobnie jak hellades tylko ze nie bottuje Titka of Hiberna,Kamisia Knight,Halina kiepska,rasta karczunia rook,elelinka. Najbardziej znane dziewczyny na rooku hiberny.Wszystkie sympatyczne i pomocne. Jakub Suchyman - lubi trapowac (botterów) tzn.helladesa. Malo czasu poswieca na expa, wiekszosc czasu spedza przy zabawie i kolekcjonowaniu itemow. Posiada prawdopodobnie najwieksza liczbe mlw na hibernie. |
Kyra:
[CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] najwyzszy lvl na serv, ostatnio lazi za botterami i nie wiem czemu za [CHAR]Dominic of Kyra[/CHAR] [CHAR]Dunedia[/CHAR] noob, noob i jeszcze raz noob [CHAR]Dominic of Kyra[/CHAR] zajebisty typ, da sie pogadac, jak trzeba pomoze, wzorowo :p [CHAR]Blade-igiss[/CHAR] podobnie jak Dominic~, tylko on na Rooku sie inaczej bawi xD [CHAR]Ruler Amidamaru[/CHAR] niektorzy uwazaja go za bottera co jest nonsensem, osobiscie moj best friend |
[char]Gofin[/char], [char]Grzyb Rookstayer[/char], [char]Lord Grievous[/char], [char]Axetox of Azura [/char], [char]Corniszon ze Spychowa[/char], [char]Darift Aldor [/char], [char]Drengir Rook Stayer [/char], [char]Elitte Grzyb [/char], [char]Firerain deposite [/char], [char]Geralt Hunter [/char], [char]Goku Rigoku [/char], [char]Hynu [/char], [char]Jack Sparow Rookstayer [/char], [char]Khaoska[/char], [char]Komlet [/char], [char]Master the Palle [/char], [char]Nowy Cinkol [/char], [char]Relid from Azura [/char], [char]Rilas Irdo [/char], [char]Rookgardian de uther [/char], [char]Rookstayer Maciej [/char], [char]Sver Dydares[/char], [char]Szuwar Rookstayer [/char], [char]Tathar Rookstayer [/char], [char]Ugrin [/char], [char]Welf Mefon[/char], [char]Pielgrzyn[/char], [char]Sven Samurai[/char] i byłoby jeszcze tego trochę, jesli chodzi o Azure. ^^
Jak macie tam jakiś problem, to piszcie do nich, a na pewno go rozwiążą. Na początku mogą się trochę wściekać, używać niecenzuralnych wyrażeń i zachowywać się dziwnie, ale jak poprosicie ich ładnie przez parę godzin z włączonym caps lockiem, to albo załamią się psychicznie i tak wam pomogą, że będziecie to opowiadać swoim wnukom, albo dadzą ignora i wnuków nie dożyjecie. :) Vial |
Thrral of Nebula - jak jest online to nie masz po co isc na poison cave ;P
Poza tym... To nic ciekawego, reszta nie jest warta uwagi ;< |
Wszystkie serwery: [char]Turlaj Boba[/char].
Y'all |
Turlaj Boba ma PACC xD ma ktos link do rozmowy z nim, chcialbym zobaczyc ile brakuje mi do perfekcji
|
Tam gdzie gra(łem)m, czyli serwer Mythera jest zdominowany przez brazylijczyków więc siłą rzeczy na rooku polaków jest mało ;)
[CHAR]Dragouns[/CHAR] - Polak, najwyższy lvl na rooku, na Mytherze. Gra rzadko ale jak się pojawi chętnie pogada i pomaga :) [CHAR]Sir Gotics[/CHAR] - Brazylijczyk, miły i chętnie pomaga :) [CHAR]Felopps[/CHAR] - Anglik, rzadko pomaga i dość często trapuje noobów :P (nie newbie!) [CHAR]Master'Junioreq[/CHAR] - Polak, straszny noob :/ [CHAR]Nospheratos on Mythera[/CHAR] - Brazylijczyk, botter xD [CHAR]Flaorath[/CHAR] - Ja xD O ile mam możliwość bardzo chętnie pomagam :) [CHAR]Orac[/CHAR] - Polak, Mój przyjaciel :) Porządny rookstayer :) to by było na tyle B) |
Co do najbardziej znanych klanow - Ekipa Remontowa ;D
|
No tak, zapomniałem - http://images.tibia.pl/forum/images/misc/character.gifTurlaj Boba, popieram i polecam. Słyszałem, że niedawno zaczął turlać bobra, ale to tylko plotki.
Vial |
Jaki sens jest w tym temacie ??
Znow beda inne powstawac w stylu ulubiony stroj na rooku, ulubione miejsce, ulubiona pora na opalanie przy baseniku :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |