![]() |
Assasin stars dla Knighta na Annihi
Co myślicie o tym aby wziac knightem assasin stars na annihilatora knightem?
Macie jakies inne propozycje? stoje na drugim sqm zaraz za blokerem wice musze miec cos dystansowego |
Jak doskilujesz dista do 50+ to możesz wziąć assasin stars.
Teraz kinie mogą strzelać z HMMów?? |
Czemu muszisz mieć coś dystansowego? Masz tak w umowie? Wg. mnie jeśli stoisz na 2 kratce to bierzesz broń na wszelki wypadek jakby poprzedni bloker wpadł i tylko coś na leczenie. Bić prze4ciez nie musisz.
|
saks, double, do kasacji ;s
|
może przetestuj icicle ?
|
jasne ze powinienes nimi walic bo czym ? burst to teraz porazka tylko nabij ten 40-50 dist i bedzie good a do tego co pisze zeby nic nie robic madry jestes bardzo ^^ jesli lubisz stac z 6 demcami uzywajac potionow ktore daja 600 hp 20 min to spox
|
Haha! zycze powodzenia w wbijaniu 40-50 dista :), smiesza mnie odpowiedzi ludzi, ktorzy nie maja pojecia na temat jaki sie wypowiadaja
a co do pytania, to wg mnie powinienes wziac te assassin stary, duzo cie one kosztowac nie beda, a zawsze costam pomoga |
Cytuj:
Cytuj:
Ok czekam na reszte propozycji |
teraz 100 ea i nie rozpadają się po jednym strzale. Nawet sorce chodzą teraz z ass/p bolcami na demce i anni. Podobno okolo 100 expa z demca wiecej. A knightem wbijesz większy skill.
|
Cytuj:
|
Teraz nie potrzeba już full. Wystarczy wykonany quest na outfit.
|
full ?? wystarczy miec outfit i miec 80lvl. podczas kupowania musisz być podpalony. easy.
|
Ok to jak kosztuja tylko tyle to biore sie do roboty !
Thanks all :* |
to jakto wreszcie jest???? trzeba miec full czy tylko sam outfit?
|
Sam outfit.
|
Lol...
Używaj czarów i tyle :) |
@UP
Na jakim otsie? Ja radze wziąść assasin stary nawet przy marnym skilu bo zawsze coś tam hitniesz:) I jak jesteś na 2nd miejscu to tez weś do bp broń (wrazie deda blokera). A zdecydowanie nie polecam używania czarów (np exori hur) chyba ze jestes głownym blokerem, masz 120+lvl to mozesz czasami exori gran ale to juz ryzyko... |
knighty najczesciej na anihi maja 25 dista i strzelaja albo z shiver arrows albo z assasin star bo jak idzie ekipa 4 knightow to co maja czekac az jeden ubije po 20 minutach jednego ??
|
Assasin stary dla knighta na Annihilator do bardzo dobry pomysl. Ja swoim knightem 89 lvl z prawie 21 dystem walnolem max hita za 148 w GS'a na PoH.Ale jesli chcesz ich uzywac na annihilatorze to wbij przynajmniej 30 dystance fighting i powinienes miec dobre hity.
|
Wie ktoś może jak długo bede wbijał ten 40 dist?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |