Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Czy warto tu grać? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160130)

Ballor Lurt 04-01-2008 21:00

Czy warto tu grać?

Stoję przed dylematem, na jakim serwerze zacząć grać po dosyć długiej przerwie. Zastanawiałem sie nad Arcanią, i stąd moje pytania:

- jak stoi tu sytuacja z PA? Czy 50~ lvl może żyć bez przymuszenia do stanięcia po którejś ze stron?

- czy są tutaj jakieś 2-3 gildie które "rządzą", czy jest 1 lub calkowite bezprawie?

- jak dużo tu ludu?

Nacpany_Wlodek 04-01-2008 21:14

Graj spokojnie, a nie powinno ci się nic "przydarzać". No chyba, że będziesz miał pecha i trafisz na swojej dordze rl-a lub przydupasa dpft, który jest w złym humorze albo nie ma kasy na exp.

Szefoo 04-01-2008 21:18

-"narazie" tu rządzi DPFT
-Duzo ludzi niema ale cos ostatnio sie kolejki prorobily ;/
-Jesli jzu tu kiedys grales noto napewno masz jakis starych kumpli co ci moga pomoc ??

Koszyk 04-01-2008 23:08

Nie warto...

Xelius 05-01-2008 09:04

Dzieciaki z DPFT się "Szoncą". Tylko na Arcanii masz "pro" od Voronixa jedyne 10k a chuja zobaczysz pro. Tylko na Arcanii masz zajęte D-lair jak wejdziesz... Payment or hunted. Tylko na Arcanii Medivh Podnieca się swoim nowym Outfem. I wiele wiele więcej ale nie chce mi sie tu tego pisać.
Nie graj na tym servie!

Thuygioshok 05-01-2008 10:15

Cytuj:

- jak stoi tu sytuacja z PA? Czy 50~ lvl może żyć bez przymuszenia do stanięcia po którejś ze stron?

- czy są tutaj jakieś 2-3 gildie które "rządzą", czy jest 1 lub calkowite bezprawie?

- jak dużo tu ludu?
masz 50 lvl, tak jak czerwony napisal, mozesz trafic na jakiegos rla, zaplacsz mu to git, jak nie to dostaneisz 2930842034983202434k paymenta :)
rzadzi dpft
kolejki po 50~ osob

Filush 05-01-2008 11:56

Warto też wypróbować 'przydupas_mode' ta taktyka pozwoli Ci na długą gre na tym serwie (to nie jest żart). Tylko trzeba uważać bo można zostać kolegą ktoregoś z nich.

Viste 05-01-2008 14:40

Bać się nie warto.
I płakać nie warto.
Jedno co warto,
nawalić się Warką!

Stary wierszyk obrazujący Arcanie jak sie patrzy:] Jak olejesz 14-letnich bezmózgów typu near, a nie wjebiesz sie na waypointa któregos z przydupasów dpft to możesz całkiem nieźle sie tu zabawić.

Ciacho1920 05-01-2008 15:51

Na arcanii jest PA jak na kazdym serwie, jak chcesz sobie pograc na luzie to noob pvp zaprasza

Poll 05-01-2008 17:18

msg me:Lamusini
ja Ci pokażę PA na Arcani,tylko wbij wpierw 50lv,żeby więcej zabawy było

Ciacho1920 06-01-2008 01:37

Lamus ja do ciebie napisze i chce widziec twoje PA...haha

Poyeman 06-01-2008 02:49

Przestanicie Pierdolic Ze Jest Pa A Moze Zadacie Sobie Pytanie Ej Edziu Czego Dpft Robia Pa?
Odp : Ludzie Naciskaja Dpft Huje Idzcie Stad Przegracie Wojne Itp To Dpft Tez Nei Bedzie Gorsze I Tez Naciska I Jeszcze Jedno Im Wiecej Wojen Tym Wieksze Pa Bedzie Proste .
Jakos Sie Ludziom Dobrze Zylo Jak Nie Bylo Jeszcze Wojny Z Beach.pozneij 2 Wojny Pod Rzad Ludzie Bo Jakis Lindlay Poweidzial Dpft Robi Pa To Juz Jakies Nooby Pisza Pa Pa Pa Dpft=pa ... Ta Huj Do Dupy Jak Przestaniecie Pierolic Ze Dpft Pa To Nie Bedzie Pa ...

Doom Terror 06-01-2008 04:06

Powiedz jeszcze ze malo bylo deadow za free to moj smiech z twego posta osiagnie apogeum,owszem uspokilo sie,ba do mnie nikt sie nie doczepil bez powodu od dawien dawna,ale wlasnie slyszalem ze kumpla mi wala i gdyby nie to ze ma u zolwi rl to by prawdopodobnie dostal payment za nieprawidlowe stanie tam gdzie stal badz by poszla sciema o inslulta/lootbaga(insulting bardziej popularny w ostatnim czasie).Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,jestes z j-w to nie wiesz jak to jest byc skasowanym z lettera,odchudzonym o bohy czy cokolwiek innego co ma miejsce tutaj i sie komus niepodoba bo sam z taka sytuacja sie nie stykasz,bynajmniej na codzien.Np. juz moj ex-guildm8 hunted za to ze odpowiada na insluty turtla ,ktory siedzi na charze znajomego(czy to normalne?kto sieje wiatr zbiera burze).Nikt nie mowi ze arcania jest cala be i miasto (tj swiat) bezprawia ale tez nie jest tak rozowo , z mojej perspektywy to blizej jest tej czerni niz rozu,gdyz coraz wiecej osob wokol mnie pada/jest hunted.Sam nigdy nie padlem za nic,ale jak co drugi dzien sie slyszy ze ktos znajomy placi/jest hunted to jak mozna miec inne zdanie o tym co sie dzieje?Nie jestem z tych co sami musza dostac w dupe aby problem przestal byc mi obcym,widze co sie dzieje i wyciagam wnioski.Trzeba umiec sie postawic na cudzym miejscu,nie twierdze ze gdybym ja byl w gildii panujacej to bylby super itp. ale czasami ludzie przeginaja tutaj.

up*ps.co do ostatniego twojego zdania,jezeli przestaje sie mowic o problemie to on znika?Nie twierdze ze klamales w swoim poscie,ale ja opisalem prawde widziana moimi oczami.
ps2. nie zdarzylem posta napisac a znowu ziomka mi klepia.

Thuygioshok 06-01-2008 10:18

bob ty powinines ksiazki pisac xd

aczkolwiek masz racje

Szefoo 06-01-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1829056)
Przestanicie Pierdolic Ze Jest Pa A Moze Zadacie Sobie Pytanie Ej Edziu Czego Dpft Robia Pa?
Odp : Ludzie Naciskaja Dpft Huje Idzcie Stad Przegracie Wojne Itp To Dpft Tez Nei Bedzie Gorsze I Tez Naciska I Jeszcze Jedno Im Wiecej Wojen Tym Wieksze Pa Bedzie Proste .
Jakos Sie Ludziom Dobrze Zylo Jak Nie Bylo Jeszcze Wojny Z Beach.pozneij 2 Wojny Pod Rzad Ludzie Bo Jakis Lindlay Poweidzial Dpft Robi Pa To Juz Jakies Nooby Pisza Pa Pa Pa Dpft=pa ... Ta Huj Do Dupy Jak Przestaniecie Pierolic Ze Dpft Pa To Nie Bedzie Pa ...

Musisz każdy wyraz pisać z wielkiej litery ??

Poll 06-01-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1828994)
Lamus ja do ciebie napisze i chce widziec twoje PA...haha

jak wszystko co robię:P,Pa też jest z jajem:P

Filush 06-01-2008 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1829056)

Lokacja: Jarosław

...a już chciałem sie pytać, dlaczego wszystkie wyrazy piszesz z wielkiej litery.

Wiatrak 06-01-2008 15:18

Tym co narzekaja na PA na arcanii proponuje wybrac sie na eternie i SPROBOWAC wbic wiecej niz 80 lvl :D

Ciacho1920 06-01-2008 15:35

MDW zaprasza na harmonie ;)

Medivh65 30-01-2008 12:27

Ja Gram Na Arcani I Dlamnie Same Spoko Ziomki sa ;D
Pozdro DLa Thouri Shady

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18.