![]() |
Ładne screeny więcej plz ;D
|
a co to za dziwna plamka :D?
|
Cytuj:
@Topic Ładne ss'ki oby tak dalej! |
Heh tez sie zastanawiam co to za znaczek :) Tak czy inaczej - ladne ss'y fane eq, n iezle skille - powodzenia i dawaj wiecej ss :)
|
A TU STAN POSTACI !
http://img88.imageshack.us/img88/8585/uo0011pl8.jpg ale mam staminy ! tibia mi musk zżera !a ten znaczek to bitcomet :D |
MmmMMm 71/72 staminki mało czyli ty nie skillujesz tylko bocik ??:D Przyznaj się!!B) xD
|
ja i bocik <3 razy zostawilem jak narazie>
|
xXxXxXxXxX
|
dla mnie jestes przegrany ( zabijanie slimow przy skillowaniu )
Kozak? <lezy>:baby: |
jeszcze nigdy nie zabilem nikomu slimow przy skillowaniu O_o
|
Kozak ? No na kozaka to ty mi jeszcze nie wyglądasz ^^ Nie wiem czym wszyscy się tak chwalą. Napną się przy zdjęciu i myślą, że są duzi ^^
@topic Foty nie są rewelacyjne. Adv, looty i to wszystko ^^ |
to ty tez sie napnij kozaczku i zrob photo
|
Zrobiles temat aby dodawacc tutaj fotki, po co prowadziszz jakakolwiek rozmowe, ludzie wyrazaja swoja opinie jezeli nie pasuje Ci ona to po co ci twoj temat?:baby: Jesli myslales ze bedziesz widziec tylko GZ to sie mylisz.
|
Z tym bear pawem przesadziles, moze teraz bedziesz robil screeny jak ci wypada mace z minotaura?
@down Chodzi mi tylko o to, ze bear paw nie jest zadna sensacja, i tylko (w moim swietle widzenia) pogorszylo to twój ogólny album, który nie jest zły. @edit Na twoim miejscu usuwał bym date (2006 ^.-) powstania zdjecia, a dopiero pozniej "kozaczyc" na forum. |
Cytuj:
mi chodzi o to ze mnie niewinnie osadzasz o cos czego nie zrobilem chcesz mnie w jakis sposob tym upokozyc ? po co date usuwac ? 10 sekund zycia strace ;/ |
GZ:
1) Slimy o nicku "matka" 2) Bear Pawa na nowy rok 3) Kupienia Crown Armora 4) Zdobycia 23 poziomu PS: Skoncz spamowac swoj temat:cup: |
Dobrze ci idzie oby tak dalej : )) **
Gratki :P |
Chłopak kupuje kase na allegro, używa tibia auto tak to każdy umie
ale gz |
moge ponad wszystko ci przysiac ze nie kupilem ani jeden gp !! poprostu jakos na tych beho (lmao:D) leci kasa :p pozniej editne
Edit http://img87.imageshack.us/img87/5223/uo0013lx3.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |