![]() |
Dwie bronie Dreaded Cleaver i Butcher's Axe. Co o nich myslicie?
Ludziska tutaj wypowiadamy sie na temat Dreaded Cleaver i Butcher's Axe. Ja tez sie wypowiem sam mam Dreaded Cleavera i jest drogi okolo 60k na selenie ale jest 1-reczny i ma 40 atak ale defens tej broni to minus ma 19-3. :p
|
Z tego co wiem to ten -3 sie dotyczy ilosci defa w tarczy a nie bezposrednio broni.
Pozatym ten temat jest bezcelowy i bezsensu. |
Cytuj:
|
@up
Ale on ma racje, bo po co gadać o dwóch broniach, o których wszystko masz na erigu albo na hunted.pl @down Szkoda że w regulaminie nie ma punktu o obowiązkowym posiadaniu słownika ort. |
Cytuj:
|
Myślimy, że to bezsensowne wydawanie kasy.
|
Są zbyt drogie, dobre na gnicie w domku, nic poza tym nic szczególnego, ponieważ mają ujemny defense.
|
Cytuj:
|
60 k i tylko 22 defa-w życiu bym tyle nie dał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Anni teddy bear niby też się do niczego nie sprzydaje ale dużo więcej kosztuje. Szczególnie ładne to nie jest a kosztowne. Są itemy które tylko do domku np. Sentinel shield (k, drogi nie jest) do domku tylko. A toto takie tylko do zbierania i posiadanie rarów.
|
Myślę, że ten temat powinno się zamknąć bo jak ktoś będzie chciał czegoś się dowiedzieć o tej broni to sobie zobaczy jej opis na jakiejś stronce np. wiki.hunted ;]
|
łał ... to jednak są osoby myślace na tym forum o.O ... ja myślę że bronie są słabe :cup: i nie opłaca się je kupować :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moj* :] |
Gizmq twój poziom mnie dobija ;]
A te bronie ani ładne ani tanie ani dobre :D wolałbym vile axe przynajmniej ma jakiś wygląd i położyć do domku :P Ci co lotuja takie bronie albo wala swordem i clubem :D albo posiadają sca :P a tak btw :D Po co odswieżać 2 tegodniowy temat? |
A moze noble axe :) ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gizmq jesteś tak żałosny, że po prostu szkoda słów!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |