![]() |
Wow i bravo i to bardzo bravo ;]
Wow poprostu szok i zapewniam ze to nie jest nudne ;) a wiec bardzo pieknie i jeszcze zdaje sobie sprawe ze Galana to nowy swiat <mam 8 lvl drut :P ) wiec jeszcze raz wielkie gratz a wiez mi malo zdjec komentuje bo mi sie nie chce poczolgac do napisu "odpowiedz" ale dla ciebie to moge zrobic a no i jeszcze gratZZZZZzzzzzzzz screenow ;]
|
Super .kurde palki są za dobre..:P ja tez chce knightem z 22 lvl na guardy isc:P.Ty na orcland sama byłas bez blokera?Fajna kronika zycia palka:)
to mi sie podoba _______________________________ komiczny odcinek cykliczny |
nice, nice...gratz lvl i mlvl :)
a ja tez na galanie i 33 knighta mam 72/71 :( |
Cytuj:
Orcland zaliczony solo (~2 godzinki expienia) |
good good vaxxia, mam przypomniec jak mowials ze palek sie znudzil :) :)
dogonei cie:P gz best ziomalka;d |
Cytuj:
|
Zaczynam gre...
Właśnie zaczynam grę na Galanie. Jeśli mógłbym prsoić o pomoc. A propos SS'y fajne. Szybko Ci levele skaczą.
|
Nom Ss'y Bardzo fajne,ja teraz tez zaczyna gre na Galanie to moze kedys sie spotkamy i pojdziemy na jakiegos hunta,ale mam dopiero 5lv xD(ale szybko expie) Ale jednym slowem Gratz
|
Lol
Vaxxia u are hunted :evul:
|
No ładnie jedziesz, jestem tylko ciekawa kiedy mnie dogonisz :P Pewnie niedlugo bo ja wbijam jutro lvl 50 a potem mnie 10 dni nie bedzie bo wyjezdzam :/ No ale coz pozniej i tak to nadrobie xD Moze zaraz tez tutaj umieszcze swoj temat ze screenami, chociaz malo ich mam, jeszcze zobacze :P
|
Nareszcie
Wkoncu slimy beda wolne, cale szczescie ze wyjezdzasz ;P.
|
Gratz screenów bo nienajgorsze ;] a tobie Loth'oth powodzenia w expieniu :>
|
Grtaz adv. jeszcze powiedz ile robiles czasu ten lvl :P
|
@up
Niecałe 3 tygodnie :) |
;)
Te zdjecia sa doskonale daj wiecej az mile sie nanie patrzy B) |
Wielkie Gratz Vaxxia...
A propos jakie masz skille?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mój dorobek (tabelka skilli i wszystkie itemki, które przedstawiają jakąś wartość): http://members.lycos.co.uk/gyutrh456...mojdorobek.jpg Jeśli ktoś gra na galanie, i którąś z tych rzeczy widocznych w bp chce zakupić, to msg plz :) EDIT: Dodałam sonde, której wyniki zadecydują o przyszłości tego tematu. |
Nice screeny. Gratz all lvlków itd.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |