![]() |
Space4k
Ciekawa gra MMOSG (Massive Multiplayer Online Strategy Game).
Z nazwy mozna wywnioskowac, ze gra jest oparta o kosmosie, i slusznie :) Opiera sie ona na rozbudowie budynkow, odkrywaniu badan, powiekszaniu floty itp. Ktos powie 'kolejny klon Ogame' - nonsens. Roznice miedzy Space4k a Ogame mozna wymieniac bez konca. Inny interfejs, mozliwosc budowy nieskonczonej ilosci budynkow, planet.. A co najlepsze, nie ma mozliwosci kompletnego pokonania przeciwnika. Serdecznie zapraszam, a oto adres - http://www.space4k.pl Mam nadzieje, ze gra sie wam spodoba. :) |
idź do działu RPG.
|
kolejny klon Ogame. Skoro tyle jest tych różnic, to może je wymień?
|
Cytuj:
|
@Kejmilo
wystarczy sie zarejestrowac, a juz widac ;) Cytuj:
|
Przyjemność i satysfakcję czerpię z wgniatania przeciwnika w podłogę. Tak, żeby nie wstał.
|
Zawsze mozesz go farmic i nie dac mu spokoju.. Troche wyobrazni, prosze :P
|
Czyli Ogame.
|
Bambuko ma rację, kompletna tandeta i podróba ogame. A zresztą wole zagrać w ogame i zamienić kogoś w proch niż robić z niego farmę...
Jest czas na farme i na wojne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hah. Do twojej wiadomości - nie gram w Tibię, tym bardziej nie spędzam przy niej iluś tam godzin. Tak więc nie osądzaj mnie o coś, czego nie jesteś pewien fanie podróbek ogame.
|
To samo moge powiedziec do ciebie :d
|
Jesteś fanem podróbek ogame bez wątpliwości, więc jak?
|
Cytuj:
|
Żal mi się was robi dzieci tibii jak porównujecie S4K do tej tandety OGame... S4K to o niebolepsza gra pod każdym względem i proszę mi nie mówić o klonie OGAME bo to całkiem inna gra wydana przez tą samą firmę GameForge i jak dla mnie to OGame sie umywa do s4k...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |