Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mam Problem Z ManĄ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160236)

Undeadzik 05-01-2008 18:48

Mam Problem Z ManĄ

Mam pytanie... grałem sobie spokojnie przed upem i przychodziło mi 30many co lvl ( oczywiście jestem sorc :p) dobiłem do 21lvl- a, a po tym coś się stało z moją maną i przez ostatnie 2lvl- e przychodziło mi po 5many X(X(X( ;(;(;(. Nie wiem co mam robić :baby: pomocyyy !!!

Ps: to mój pierwszy temat jak i post, więc proszę o wyrozumiałość :p:p:p

Edit: Aha i te ostatnie 2lvl- e oprocz many dostalem tez dostalem 5hp

Beda 05-01-2008 18:52

To dziwne.
Weż naciśnij look na siebie i zobacz czy nadal jesteś sorcem.

Undeadzik 05-01-2008 18:58

Dalej jestem sorcem ....to ok ale mam zaniżoną manę (60-10= 50) X( czyli mam 50many za mało sorry ze nie edytowałem, bo nie umiem (jak ktoś chce to niech mi powie jak edytowac) (Jeszzce jakby komus sie chcialo: to gdzie moge expic, do tej pory expilem na amazonkach i dwarfach ale mi juz sie nudziły.

Edit: Oj sry juz umiem edytowac ;)

Tomaszewski 05-01-2008 22:55

roty , i ich wieksi bracia.

Christoph 06-01-2008 12:19

@ autor tematu

dziwna anomalia, na 5% Bug, 45% zawiodła Twoja matematyka przy obliczaniu 50%, że robisz sobie jaja

@Bloodwin

Za każdym razem kiedy widze Twojego posta, to opiera się On na bezczelnym wyśmiewaniu postów. Nie widzialem chyba jeszcze, abys napisal cos konstruktywnego, takze, drogi panie idealny i nienaganny, daj se kurna spokój, bo powoli sam wychodzisz na nooba, których sam wyśmiewasz.

Undeadzik 06-01-2008 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Christoph (Post 1829353)
@ autor tematu

dziwna anomalia, na 5% Bug, 45% zawiodła Twoja matematyka przy obliczaniu 50%, że robisz sobie jaja

Na 100%to bug, nie robie sobie jaj ale dzisiaj wbiłem jeszcze 1lvl i już jest normalnie czyli 30many+ i na pewno dobrze obliczyłem bo patrzyłem ile miałem wcześniej full i ile po wbiciu lvl

@Bloodwin

Za każdym razem kiedy widze Twojego posta, to opiera się On na bezczelnym wyśmiewaniu postów. Nie widzialem chyba jeszcze, abys napisal cos konstruktywnego, takze, drogi panie idealny i nienaganny, daj se kurna spokój, bo powoli sam wychodzisz na nooba, których sam wyśmiewasz.

Popieram.

Christoph 06-01-2008 17:08

@Bloodwin
Fakt, na forum przebywam dosyć rzadko, głównie, żeby poczytać co zabawniejsze wypociny niektórych uzytkowników błyszczących nieprzeciętnym intelektem, ale nawet przeglądając Twoje posty można zauważyć, że owszem, może i często zawierają jakieś wskazówki, ale zwykle są w formie takiej, że przecietny czytelnik tego forum zamiast się do nich zastosować to się zacznie burzyć, albo zamknie w sobie, to nie pomaga, co do ironizowania, to zapamiętaj sobie, że niektórzy mogą tego nie wyczuć i uznac Cie za rownego temu kogo komentujesz, widac, ze tymi postami chcesz sobie wyrobic na tym forum marke, i podniesc swoje ego, ale przykro mi, w ten sposob dobrej marki nie wyrobisz.

@temat

kolego, coś mi się wydaje, że poważnie ściemniasz, może wyszedles z Rooka nieco pozniej i dopiero teraz zorientowales sie, ze cos jest nie tak? Takie Bugi zdarzaja sie naprawde rzadko, gdyz, jakby na to nie patrzec, Tibia opiera sie na matematyce, a matematyka nie kłamie, a tym bardziej sama z siebie takich bledow nie popelnia jednostkowo.
pzdr.

Undeadzik 06-01-2008 17:23

1) Nie ściemniam z tym ze mam za mało many.
2) Z rooka wyszedłem na 9lvl ;/ miałem wyjśc na 8 ale jak szedłem do oracle to przypadkowo dobiłem ten 9 :(
3) Nie przez to, że wyszedłem z rooka na 9lvl mam za malo many, tylko dostałem z 22lvl na 23lvl 5 many zamiast 30 i tak miałem juz mniej many przez wyjście z rooka na 9lvl, ale teraz znowu mi sie zanizyła.

@Bloodwin

Dzięki za pomoc możesz juz nie czytać tego tematu ? (po prostu juz mi pomogłeś :p)

Jeszcze jedno: Czemu niektorzy "przezywają" błedy ortograficzna albo inne. Myśle, ze nie kazdemu chce sie pisać np. Ł, Ż, Ą, Ę i innych.

Zalgadis 06-01-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Undeadzik (Post 1830009)
2) Z rooka wyszedłem na 9lvl ;/ miałem wyjśc na 8 ale jak szedłem do oracle to przypadkowo dobiłem ten 9 :(

HAHAHAHA
Jak ty tego dokonałes?
2k expa w drodze powrotnej?
Topic@ zrób nowego chara i będzie po kłopocie

Undeadzik 06-01-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 1830033)
HAHAHAHA
Jak ty tego dokonałes?
2k expa w drodze powrotnej?
Topic@ zrób nowego chara i będzie po kłopocie

A tak tego dokonałem, ze specjalnie wbiłem lvl 8i 98% żeby po wyjściu na maina zaraz mieć 9lvl czyli tez exure ^^ (ale nie wyszlo i dobilem przypadkowo te 2% ;/ )

Nie chce wbijac 23lvl jeszcze raz ;/

Zyggy 06-01-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Undeadzik (Post 1830009)
1) Nie ściemniam z tym ze mam za mało many.
(...)

Jeszcze jedno: Czemu niektorzy "przezywają" błedy ortograficzna albo inne. Myśle, ze nie kazdemu chce sie pisać np. Ł, Ż, Ą, Ę i innych.

Tak, ale tu jest Polska i tu się "piesze proprawie" wykorzystując wszystkie standardy takie jak: ł, ą, ę, ż, ź ;]

A z tą maną na 99% kręcisz, coś Ci się pomyliło na pewno. Raz też tak miałem, ale po następnym awansie dostałem 30+25 zaległe many.

Undeadzik 06-01-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyggy (Post 1830107)
Tak, ale tu jest Polska i tu się "piesze proprawie" wykorzystując wszystkie standardy takie jak: ł, ą, ę, ż, ź ;]

A z tą maną na 99% kręcisz, coś Ci się pomyliło na pewno. Raz też tak miałem, ale po następnym awansie dostałem 30+25 zaległe many.

Z MANĄ NIE KŁAMIE !!!

Nie wiem co mam robić, sKrina ? wam trzeba

Cygan Slejter 06-01-2008 19:36

Człowieku..jak wyszedles z rooka na 9 lv to wiadomo ze bedziesz mial za malo many....z rooka sie wychodzi na 8 lv nie na 9 :/

Pzdr Cygan :)

Dagins 06-01-2008 19:46

Ja kiedyś miałem takiego buga, że przez cały rook i do 15 lvla nie rósł mi shielding (byłem knightem), dopiero po upie 7.5 zaczął mi rosnąć; oraz po zakupie 'utevo lux' automatycznie dostałem 1 magic level :p. Jak masz jakiegoś buga na twoją niekorzyść to zreportuj na forum tibia.com. Jeśli na korzyść to siedź ciiicho.

Undeadzik 06-01-2008 19:59

Cygan ja mam tak jakby manę o 50za mało czyli jakbym na 10lvl z rooka wyszedł, ale wyszedłem na 9lvl

@Dagins

Może zreportuje dzięki :p

Lechista 07-01-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Christoph (Post 1829353)
@ autor tematu

@Bloodwin

a wypchaj się :D Bloodwin ma rację. Jak ma odpowiadac normalnie, skoro we jesteście takimi debilami ?? Przecież na kilometr śmierdzi prowokacją ^^

Undeadzik 07-01-2008 19:56

:glupek: to nie prowokacja i sam śmierdzisz, a nie ta WYMYŚLONA PRZEZ CIEBIE PROWOKACJA, jak nie wierzysz po co wchodzisz tutaj i spamujesz idiot***nym postem ....a niby dlaczego myślisz że klamie ?? ZAL.PL

Husileh 07-01-2008 20:23

Jeśli naprawdę "nie kręcisz" to musi to byc "bug".
A skoro nie krecisz i jest to bug to nic forumowicze tu nie wskórają i nie pomoga ci. Najlepiej skontaktuj sie z jakas adekwatną do tego osoba , bądż sam "zreportuj " to to :)
(ten post up jest bez sensu jak dla mnie , tak samo jak wypowiedzi wczesniejszych (wszczynających kłótnie forumowiczów))

Pozdrawiam , Hus.

Undeadzik 07-01-2008 20:27

Dzieki "hus" :p
Eeee.... tylko jak, do kogo i gdzie mam zaraportowac ? :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26.