![]() |
Profesje
Witam. Zacząłem grać od nowa, jestem jeszcze na rooku, lecz niewiem jaką profesje wybrać, ponieważ nie wiem ilu jest magów, druidów, knightów i paladynów. Nie chciałbym zostać np. knightem, gdzie(dla przykładu) 80% ludzi grających w tibie to właśnie oni. Kiedyś na tibia.com znalazłem właśnie informacje dotyczące profesji, było wszystko napisane, wiedziałem ile osób gra magami, druidami itd. lecz teraz nie wiem gdzie to może być. Znalazłem to jeszcze wtedy, gdy był stary outfit strony tibia.com. Gdyby ktoś znalazł takie informacje, prosze by zamieścił je tutaj. Z góry dzięki za pomoc.
@edit: server Saphira |
jaki serwer?? tak bedzie latwiej...
|
hej tez gram na saphirze jeszcze na rookgaardzie jestem napisz do mnie na gg 7769756
|
Ja do wyboru profesji zwrocilbym uwage na Twój internet.
Jesli masz lagi , freeze , kicki , to napewno latwiej bedzie ci sie gralo knightem (skilled) - chociazby na lagu na dg nie padasz. |
jesli chodzi ci o to zeby bylo malo tych profesji to bedzie trudno z wzgledu na updates
wiele osob zmienia wtedy profesje na ta ktora sie najlatwiej gra:] ale nigdy nic niewiadomo:evul: nikt nie przewidzi co zrobi cipsoft:) |
kierowanie sie tym, ile ludzi gra jakas profesja to nie najlepszy pomysl ;)
wybierz ta, ktora najbardziej ci pasuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |