![]() |
Gdzie znajde Banshe dla facc
Czy moglbyscie wskazać mi miejsce gdzie moge znaleźć banshe ( nie bedzie to qest spoiling) z checia sobie zsoluje banshe :)
Dlatego prosze o pomoc :) z gore thx |
No to tak idzes zna poludnie od thais, tam bedzie takie cos ala budynek to ejst pz(jak by ktos chial uciekac przed pk). Wyzej kupuje sie blessa. No to shodzisz pietro nziej i tam pom meidyz pltkami (chyba czarne) powino byc pole z taka ziemia. Kopieesz w neij kilofem hop w dol (uwaga moga byc zloorowane ds-y) i tak miej wiecej na poludnowy zachodz bedize korytazyk s tam na pcotake 2 ghule i brakma lvlowa (na polnocny zahcod sa 2 dsy) a na poludnie jakies badzim raty i cos tam jescze. A za bramka lvlowa pero nizej wpierw w prao potem w dol i potem znowu w prawo i bedzie banshe.
od 25lvla:P Brameczka, wnoskujac z podpisu poszedl bys tym sorcem to lepiej urzyh mana shielda i zlooruj ja do wejsca zeby bez problemu uciec pietro wyzej i sie namanasowac jak by byla taka potrzeba |
Bramka lvlowa od ? jakiego lvla ?
|
Podziemia Isle of King... powinno zaspokoić twoje rządze banshee i innych potworów :) (solo odradzam :p, kto był wie o czym mówie :))
|
schody od czego sa ?
przeciez nie bede stal i czekal az banshe walnie mi kombo za 300 jak zacznie zwiewac to podobno nie "spiewa" tylko proboje sie leczyc wiec .. sd na uspokojenie wlasnie ogladalem screny z solowania 31 sorca z 42 mlvlem obecnie mam many 600+ wiec wystarczylo by na przyjecie 2 max hitow banshe . Jaki obszar maj hity banshe spiew ? takie jakk gfb ? interesuje mnie spawn pod thais ( schodki roX ) :P |
zadziwiasz mnie :P jesli sam powiedziales iz ogladales film jak soluje sie banshee to powinienes widziec rowniez jej obszar ataku [nutki] :P
pozdro. PS : nutki maja zasieg kolo 6 kratek. |
Cytuj:
|
to byly screne raptem 3 -4 i koles nie dostal ani jednego takiego ataku :P
|
Co do tej bramki to nie wiem czy jest czy nie, ale jest jeszcze jeden banshee pod thais. Idziemy najdalej jak się da na południe poniżej cycków i potem brzegiem w lewo. Tam wchodzimy na górke po parcelach. Dalej mamy ruiny jakiegoś domku, używamy kilofa w jednym miejscu(wyróżnione jest) i schodzimy na dół. Tam są dwa stalkery. Znowu używamy kilofa, nie pamiętam gdzie, trzeba obstukać całą podłoge i schodzimy do pokoiku ze schodami. Gdy zejdziemy po schodkach spotykamy banshee bez żadnej bramki lvl. Nie wiem co jest dalej bo musiałem uciekać :D.
|
Cytuj:
To jest dokładnie ta sama banshee co w poście wyżej tylko poprostu można do niej dojść dwiema różnymi drogami... z czego jedna prowadzi przez bramkę dla 25+ lvl... :) |
Mam takie pytanie. W podziemiach pustyni, w pobliżu miejsca z 2 beholderami jest takie miejsce z jednym Banshee, ale żeby się do niego dostać trzeba przejśc przez teleport. Pomóżcie prosze, powiedzcie jak dojść do tego Banshee, i czy po drodze do niego jest dużo powotrów. Ja sam nie mam zamiaru tam iść :tongue:, ale żebym przez przypadek sie tam nie wpakował :tongue:.
Żeby nie był off topic, to powiem tylko, że banshee dla facc są chyba tylko w podziemiach pustyni i w pobliżu thais. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |