![]() |
Dziwna sytuacja
Grałem dziś w Tibię. Padłem na Orc Fortress i zalogowałem się ponownie - 135 w kolejce. No ekstra... czekam, czekam... (w międzyczasie czytałem cytaty z tibia.pl - dobra robota, chłopaki!) W końcu drugi w kolejce. Czekam dalej, znika ekran ładowania i pojawia się...
IP Adress blocked for 30 minutes. Please wait. O ile wiem, to pojawia się, gdy zbyt wiele razy wpisze się niepoprawny numer i hasło. Czy to jakiś błąd, czy coś z moim IP nie tak? Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Ja też posiadam osiedlówke ale nie mam takiego problemu :P
|
Uwierz mi że będzie ci z tym cięzko więc najlepiej zmień neta tak żebyś miał zmienne ip i będzie po kłopocie.
Pozdro* |
Zmienne IP? Tylko(chyba) Neostrada ale to mega g***o :) Lepiej mieć taki problem niż mieć lagi,kicki :)
|
Cytuj:
@down: a ja od prawie 3 lat ciesze się netem 23:59/dobę 7 dni w tygodniu... Któryś z nas stanowi wyjątek ;) |
Cytuj:
|
@Up
Popieram, tylko dzieci neo mają neo :D Joke, ale trochę w tym prawdy jest. Płacisz koszmarne sumy za takie gówno :D |
usluga neo sama w sobie nie jest zle, problem stanawia zbyt obciazane linie, modemy, komputery uzytkownikow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |