![]() |
Pomocy ... plz !
Koło Venore jest pustynia ...
Na środku jest zejście otoczone ogniem itp. Wszedłem tam i znalazłem się w labiryncie ... Bardzo proszę o pomoc ... Jestem niedaleko NPC Nemala ... Jak iść co robić ... Jestem rycek 35 level ... |
Jesli niemasz mapy to ciezko bedzie ci sie wydostac. tez mialem taki problem ale przyszedl pomni kumpel ktory znal droge.
Jak masz mape to idz w strone desrt questu tam kolo bramki jest teleport do wyjasia |
Dzięki za odpowiedz ...
Jakoś sobie poradziłem ... Szukałem , szukałem i w końcu znalazłem ... Ale na samym początku , jak zorientowałem się ,że nie można wrócić ... To trochę się strachu najadłem ... :) Genialna przygoda , jeszcze dzisiaj czuję te emocje ... Jak będę się kiedyś nudził , to powłóczę się po labiryncie ... Niezła jazda bez trzymanki , jak się nie zna drogi ... Dla zbłąkanych wędrowców mam taką radę ... Jeżeli idziecie dobrą drogą to jedynymi potworami prócz pająków , są slimy ... za nimi jest już bardzo blisko do wyjścia ... |
a jak nie znasz drogi to mozesz nawet na zerka trafic albo fire debila
|
Heh jak ja byłem na desert queście to się troche zgubiliśmy i trafiliśmy na zerka ale go sklepałem natychmiast żeby nie zrobił innym krzywdy :p ale na szczęście na FD nie natrafiliśmy , za to znaleźliśmu dziurę ( z drabinką) gdzie było jakieś 30 slimów :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |