![]() |
Depo
Wiem ze w kazdym waznym miescie na Mainie mozna znalezc depo.
Ok wiem gdzie jest poniewaz wszystko pisze na tibia.pl :p , ale moj kolega znalazl w venore drugie depot pod sklepem bogaczy. Pytania : 1.Czy w innych miastach tez sa 2 depa czy tylko w venore ? ;( 2.Jezeli tak to gdzie znajduja sie drugie depa w pozostalych miastach ? ;( |
A wiec tylko w Venore znajdują się 2 depa. W sumie to nie wiem po co jest to drugie. Ale w innych miastach na 100% jest tylko 1 depo.
|
Tak, tylko w Venore sa 2 depo a to chyba dlatego, ze jest male w porownaniu do Thais/Carlin(w Ab jest wiecej skrzynek niz w Venore, ale depo jest mniejsze).Moze dlatego, ze obok sie rozmienia zeby nie dednac :P.
|
pod domem bogaczy jest depot, żeby nie biegać przez miasto z kasą to niebezpieczne, u rokyna wymienia się pieniądze na platynki
|
No dobra mozna zamknac temat.
Dzieki za odpowiedzi. @Najt of Destrukszyn Nie myslcie ze jestem Newbie. Wiedzialem ze u niego sie zamienia. Czy tak ? : hi change gold (ilestam platynek) yes lub no <edit by aktus> dokladnie tak. mozna tez zamienic platyne na zloto, ale nie powiem jak tylko sam pomysl ^^ ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |