![]() |
Gdzie mam expić 44 Royal Palladynem ? Plx Help
Witam !
Mam Problem.Posiadam 44 royal palladyna ze skilami 76 dist i 70 shielding i niewiem gdzie expić ponieważ pierwszy raz mam pacca :/ Prosze o pomoc ! Niewiedziałem do jakiego Tematu to dodać :/ |
Banuta, Barbariany.
|
Crystal Spiders > sva
Dwarf Guards > kazz Giant Spiders > poh |
Cytuj:
Masz bardzo dobre skile. Expić możesz jak napisał kolega up: Banuta, Barbariany. Polecam również Tomby i to chyba na Tombach spędzisz najwiecej czasu. Są ode tradycją dla palka ;o. Pozdrawiam ~Żona |
Dzięki Za pomoc :)
Pozdrawiam :] |
Jak juz wyzej napisali. Najlepiej malpy i lizardy - szybki expi i nawet oplacalny. A ja od siebie jeszcze dodam culty. Jak jestes ostrozny i wiesz gdzie mozesz sam chodzic to spokojnie mozesz ladnie tam expi. Tym bardziej ze masz dobre skile.
|
Jak masz ziomków to mozesz posiedzieć na hydrach. Palek dużo dostaje expa, ale lootu brak ;x Polecam lizardy, barbariany i małpeczki, a jak niema
gdzie expić to klep słonie w okolicach respów hydr ;D 160 expa bodajże za 1 to nie jest tak źle + inne drobne monstery. |
mamuty+ice golemy+wyverny na svargrond glacier, barbariany, tomby, dragi w ank (każdy resp), dragi na edron, cyclopolis -1 -2...jest wiele możliwości
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |