![]() |
Jak Zdobyc Itemka Do Addona!!
Słuchajcie Mam Duzy Problem Z Zdobyciem Wygrawerowanej Kuszy(Engraved Crossbow) Potrzebna Jest Ona Do Hunter Outfit!!
Jak Mozecie To Dajcie Odpowiedz Na Tego Posta Jak Najszybciej !! Jak COs Mozecie Odpowiedziec Na GG Lepiej By Bylo :) Nr: 9130288 Pozdrawiam! Czekam Na Odp!! Dzieku Z Góry!!B) |
Potrzebujesz 4 wersy hymnu, używasz ich wszystkich i możesz wejść na culty w LB za piano a tam znajdujesz kusze
|
Musisz tą kusze urodzić.
|
możesz ja wziąść zza pianinka pamiętaj jednak by wpierw zacząć questa u npc w thais bo inaczej nic z tego nie będzie :)
|
po co nam twój numer gg?
Po to jest forum żeby na NIM gadać |
Ludzie...
Od tego jest ta strona i forum żeby znaleść odpowiedzi a nie że: "napisze sobie posta i za chwile mi jakieś noobki odpiszą bo mi sie nie chce szukać" http://tibia.pl/quest_pokaz/Hunter_Outfit_Quest |
Cytuj:
|
Narysuj se w paincie
|
Co odpowiedź inna rada :)
Ja sam nie wiem... A do ludzi którzy piszą narysuj se itd ;/ Koleś sie pyta to sie chociaż nie wyśmiewaj tylko odpowiedz normalnie ;/ Jak nie wiem to nic nie pisz najlepiej ;/ |
1.Idziesz do NPC w Thais. (Elene)
2.Kupujesz/loocisz 4 wersy hymnu. 3.Idziesz z nimi do pianina i przechodzisz na drugą stronę (zależnie od twojego lvlu robisz to sam lub z kolegami) 4.Szukasz drzwi, za którymi jest kusza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |