![]() |
Hunt ?
Gdzie moge huncic cos ciekawego bez blokera ?
Ed 48 prawie 49 44 m lvl ;/ posiadam b robe bohy dragon shielda k legsy ;/ i nic ciekawego Chcialbym samemu huncic jakies dobre potwory ale niewiem ktore . myslalem o DL czy to dobry pomysl ? |
pod choinke passy dostales?
|
nie, nie jest to dobry pomysł
tematów gdzie expić itd. było 1243245734642322342343423423 poszukaj a znajdziesz |
kolejne allrgro boje i super playerzzz
>.< @upx2 nie @up Hunt nie exp .... expie dragi . tomby . cyclopolis czasem -.- |
Co nie zmienia faktu, że nie poznałeś potęgi opcji "Szukaj".
|
Na twoim miejscu sam bym sobie wytrenował postać... Ale druid jest stworzony do walki ze smokami (venore, dragon lair- chyba wiesz gdzie jest venore :baby:).
|
Najlepiej to daj passy mi :) ja kocham druidow <3
@Topic Hmm Hunt ? Gsy ? :d Dle? :d Frosty ? :d Nightmares? :d Mowi Ci :P Daj mi pasy ja Ci pohunce xD |
Bo hunt to nie to samo co exp? Przecież hunt - polowanie a na np. Cyclopy nie polujesz?
|
@Emcess
Hunt jest to np siedzenie na bk gdzie jest jeden na ~~5min i lootowanie z niego. Exp natomiast jest to zabijanie jak najwiekszej ilosci dziadostwa typu guardy itp w jak najkrotszym czasie w celu zdobycia jak najwiekszej ilosci punktow doswiadczenia, nie skupiajac sie zbytnio na loocie. @Topic A sproboj sobie te dle i tyle. Z lapy dostaniesz za 100+ z gfb za ~~200 a z wave za 250+. |
Cytuj:
|
Ja swoim druidem na hero lece, a ty masz podobne go ;p
|
dlaczego nie ruszysz swojego, mam nadzieje w pelni rozwinietego i normalnego mozgu, i nie sprawdzisz samemu ? poszukaj z wujkem googlem ile taki hero potrafi uderzyc, porownaj to z max hp u swego druida i wydedukuj, czy warto.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |