![]() |
1st ghazbaran na pvp XERENA
1st ghazbaran na pvp XERENA
http://rapidshare.com/files/81834735/ghazba.rec.html film na prosbe kolegi ;p |
:pp
Ładna sprawna akcja gratuluje first pokonany ghaz~ po upie!!! HAil xerena!!!
|
Najlepszy film z tego potworka. Zgrana ekipa. Szkoda, że... lot nie dopisal
|
Kurdę, bez sensu, że wam się udało. ;/
Zresztą, widać, że pod koniec już niektórym nerwy puszczały. ;p Nie leciała nawet połowa tego, co strzelali wcześniej. Ech, pikselki. Jeszcze niedawno Ghaz robił kanapki z podobnych grup, teraz nawet jego rozwalą. Cipsoft zrobiłby w końcu moba, który miażdży nie siłą, a taktyką/nietypowymi właściwościami. ;[ |
Xerena ładnie się zgrała:) na dodatek nie było tyle ludu że ledwo co na screenie każdy sie mieścił...
Wielkie gratulacje;) |
zrobi ktos rehosta,plx?
:D |
GZ !!!! Ładnie poszło :D
co najlepsze bloknął 178 ek \o/ ;d p0zdr0 Ness Signed. |
Wieeelkieee gratulacje !!!
|
I ten loot xDDDD <lol2> .... o.0'
|
Nie first pvp bo na bodajże Tenebrze zabili też.
|
ładna współpraca
|
najlepsza ekipa jaką widziałem wielkie Gratz !
|
rehost plxxx
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35903
Rehosted :) , wklej to do 1 posta ;p. @ontopic , takie zgranie dobre to oni nie mieli mogli to owiele lepiej zrobic ;p ale jak wiadomo , nerwy ^^ |
Raczej dobra ekipa. Monster padł szybko i został sprawnie zabity. Nawet (ja nie zauważyłem) nie zdarzało się by bloker miał blisko black hp. Był znakomicie leczony.
Szkoda, że loot nie udany - może następnym razem :) |
Zaraz zobacze film i dam edita, jednak nie ukrywam ze wolałbym zobaczyc film z ghazbarana na jakims swiecie gdzie juz maja 300lvl, szczegolnie kiedy bloczylby Seromontis albo Eternal~:)
@edit No, gratuluje ;) Fajny film. |
@up ale masz wymagania ja to wole jak low knighci blocza z powodzeniem mocne bossy
|
Gratulacje
Dobra ekipa i dobre zgranie i baran na glebie. |
PvP=Dyscyplina
Loot suxish |
Pieknie
super ekipa nigdy niewidzialem takiego zgrania tylko ze prawie caly filmik to stanie w miejscu i gatki a co do loota niestety nie zawsze leci thunder hummer :P niewiedzialem ze martwy ghazbaran tak fajnie wyglada :P a ten kina ladne hity dostawal ale zadko po 1400 okolo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |