![]() |
Gs Po Drodze Na Dark Cathedra!
Ide sobie spokojnie na dc ucieszony ze będę expił , mijam huntery, ide se dalej a tu patrze -o zgrooozooooooooo!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:( GSS!!!!!!!!!!!!!!! Wali m ihity po 100 ja go leje uham sie mfuje wkoncu gs pada :cup: i mu wypada 70 gp xd za jednego mf sie zwróci! Ide dalej patrze dedzik 52 knight wylkecia y mu crowny runy mf itp i jakies mace od 55 lvla czy coś xD
Mówie wam ludzie na chodzcie na dc 41 knighta ze skilami 78/76 GS leje po 200!!! Nie chbodzcie na dc ja uciekałem od gsa przez cały poh i nie zniknął dobrze ze go ubilem!!!!! Jesze life ringa zmarnowalem! |
Niesamowite. Człowieku twoja historia spowodowała, że mam namiocik...
|
Ej to ty mocny jestes !!!!!!!!!!!!!!! Moge autograf ?
|
WOW jesteś niesamowity chciałbym być tak dobrym graczem jak ty xD
|
Imponujące... dobrze, że się z nami tym podzieliłeś, w zamian za to dam ci dobrą radę... kup słownik.
|
Piękna, interesująca i jakże pełna szalonej akcji historia... ale... co z tego?
Każdy wie, że można GS-a spotkać idąc do DC. Chciałeś się pochwalić jakże niesamowicie zacnym czynem, czy to jakaś marna prowokacja? |
Sorki. Double Post.
|
Lubicie ortografię? No to patrzcie:
"heyz nabz wy nie chodzcier na de-ce bo vas gie-es mzoe zajbiac i jak on vam chitnie za stuwe to wy sie poskadaja bo za stuva to za mocno ten gie-es chita wiec nie choccie na de-ce i ufaka na gie-esa bo on wam mzoe chitnoc i wy bnedzie tetac! i uvaga by go ni bic bo vam moga spasc fajne itenki enpe: czejn armor plejt legs czy nawet skejl armor ;/ ale jak vam spatnie skejl armor to sie nie martfcie bo jak zbierzecie tima na bandint hónt zeby killowac bandity to mzoie vam wypadnie bres armor ktury jest trohu gorrzy od vasego starego skejl armor co vam spatl spatl na gie-esie kolo de-ce" Pasuje? |
@up
Szajba? Zaszpanowałeś swoją głupotą. Wtopa? ^^' @topic Dżołk, nie? A ja ostatnio w kanałach pod rookgaardem spotkałem rata! |
Cytuj:
Ale mi zaimponowałeś, to niesamowite w jakim tempie poprawiasz swe ortograficzne błędy... |
Cytuj:
a te crown runy to jakas nowosc? xD2 W sumie ten knighcik mial laga napewno albo zabraklo mu run bo wziol sobie tylko 1bp uh ;) to tylko moja teoria xD |
Cytuj:
Colse topic. PLIZZZZ :baby: |
Ludzie! Nie chodźcie na DC! Tam po drodze są 2 respy GS!
A co do was nooby to radzę przed napisaniem postu nacisnąć ctrl+w... |
wzruszające, aż zabrakło mi kasy na nowe chusteczki ;(
SUPER! Jesteś forumowym superbohaterem! Aż mnie żal ogarnia. @anonymousexd Twoje próby bycia zabawnym poszły w ch**j |
WE ARE THE CHAMPIONS!
czekam na historie o tym jak zabiles MDW! GOGOGO! GL! |
TA!!!!!!!!!!!!????!!!
A ja se nomanie ide z weno do tahisu i nie ide ide sobie a tu ide nie se nie WOLW a ja uciekam przsz kazó bo to jest taki dżołk ze nie ialem wogole eqiu i nomanie ten lal po 5 mnie i nie mialem manasow a juz nie mam levela na uhy bo jestem sorkiem i mam 10 lewel nie no nie? A tak wogole to mu ucieklem w kuncu a potem patsze i se leszy REGOKUNISE KUMAR WALECZNY NIE!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneoeeeeee i on se mial w siebie rzeczy ale capa nie mialem i mnie wolf gonil to ucieklem bo mnie by ubil to tesz bym stracil level a zem w nocy siedzial i bil twardo a matka sie darla, a geem to mowil ze ja sb, ze przecz z komuna i ze da mi bana za kapuste!!!!!!!!!!! A tam w Kumarze byla taka niebieska armorka jak sukienka niebieska i zolte spodnie i takie boty fioletowe, ale bzydkie wiec nie bralem bo wole miec lewel niz takie bzdety, a wogoe to geema spotkalem i on mial fajne niebieskie ubranie ja sie pytam z kad ma a on ze przeczytal ostatnio kziaszke telefoniczna i miala duszo bohateróf!!!!!!!!!!1111oneoneone Oto moja historia z "Rzycia" wzięta |
@up mocne a ztymi fioletowymi bolcami to najlepsze:D
@top na poh jest wiele gs i dla tego na niego trafiles a ten knighcik to penie jakis laggowiecB) |
Ma ktos numer do szpitala psychiatrycznego ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |