![]() |
Problem Z Eq
Witam
Posiadam 45 lvl Royal palladin Mam mały problem z moim eq Moje Eq To :Rh,G arm,C legs,Boh,V Shield i Rs'y Niektórzy ludzie mowią że mam dobre a nie którzy że złe Co Wy sądzicie na ten temat ? Chciałbym usłyszeć wasze wypowiedzi :) Piszcie czy mam coś zmienić w tym ekwipunku czy też pozostawić takie jakie jest? Prosze O Pomoc ! |
|
dh/rh/hat of the mad
blue robe blue legi arab/rs'y lub enchanty + demonka/vampka bohy aol/p ammy EQ Bardzo lekkie i wystarczajace |
Jeśli masz dużo kasy i nie martwisz się na ddach to kup troche lepsze i aol'a.Jeśli masz bardzo mało kasy to sprzedaj to co masz i kup b robe,p legi,boh,v shield,c helmet i to ci bez problemu wystarczy+kasa na hunty.
|
na palka to racja wystarczy podstawowe typu...
- b robe - k legi ( p legi lzejsze ale jak ktos chce arm... ) - c helmet / crus ( up@ to samo ) - boh ( obowiazkowo ) - vampka .... ( no commands ) wystarczajaca - aol.... niekoniecznie przy takim eq .... moim zdaniem lepiej ... - p ammi ( platinum amulet ) :p .. mysle ze ci choc troche pomoglem :p a kase to przeznacz na np; hunty addony lub outfity ( ciuchy ) xd :) |
eq
na xerenie ak gralem do 60 lvl biegalem w mamutho fur cape plate legi i rh
moj kolega biega tak nadal a ma 112lvl |
Ja mam 29+ knighta zaraz 30.
EQ: k set meduska buty zwykle dark helmet ok.10k w dp + smiecie warte z 40k ( min. Santa Hat ok.30k ) To dobre eq?? Czy kupic lepsze : .... ?? |
Mam 30 knighta skille 61+
EQ: knight set meduska dark helmet buty skull staff no i okolo 50k Jakie eq kupic?? |
@up
sory ale Kainyu sie pyta czy ma dobre wiec trzeba mu odpowiedziec a nie pisac ze ma sie w dp smieci warte 40k X( |
@ ktos tam up
przy eg b robe k legi c helmet bohy vampk nosisz aola ? zadna czesc eq nie przekracza 50 k i tylko jedna sie nie zancznie zbliza .Wiec aol odpada co do tematu pozbieraj kaske na demonke i styknie.Na wyzszym lvl mozna wymienic na mms + aol. |
UP@
A nie przyszło ci do głowy ,że może zawartość jego bp jest warta ponad 50k? -.- Cytuj:
wszystko ok. ale zamiast blue robe, mammoth fur cape ;] |
To tak.
Helmet- hat of the mad/crown helmet/royal helmet/demon helmet Armor-Blue robe Legsy-Knight/Blue/Crown legs Buty-Bohy/softy Bron-Royale/enchantedy/Arbalest Amulet-Platinum amulet/amulet of loss Tracza-Vampire/Demon shield |
Jakie eq moge sobie kupic na 31 lvlu prawie (KNIGHT)??
Mam 18k, k set, meduska, dark helmet, scarf,buty, skull staff?? Co lepszego moge kupic?? pls pomozcie |
ja posiadam
crown helmet scraft golden armor crown legs vampire shield 100 royal spears fur boots i 10k w zapasie czy to dobry sprzet na 31lvl pallka |
na Twoim lvl miałem takie same :P ale teraz biegam w blue set :)
|
taa, ja tez biegam w blue secie + pirate bootki, i jest ciekawie.
A zeby nie zakladac nowego tematu, isc expic od 60 skila czuy od 65? |
To tera ja dodam swoich kilka słów :p
Jesteś palkiem? Tak. A więc... Pomyśl trochę, po jaką cholere pytasz się czy jakieś eq takie czy srakie jest dobre? Palkiem i tak uciekasz i lejesz ze spirów, więc nie patrz na twoje eq tylko na to jak grasz palkiem -.-. A jeśli chodzi o moje zdanie, noś eq jakie podoba się Tobie i tylko Tobie, nie patrz co mówią inni. To moje zdanie. Nie będę mówił jakie ja eq mam bo zara ktoś powie, iż mam dużo kasy to kozacze. Pozdro! |
troche masz racji z tym co mi sie podoba zbieralem w sumie ta kase na ten sprzet bo mi sie podobal i od zawsze taki chcialem :p thx za podpowiedz :D
|
Mam 32 knighta.
Eq to: Crus helmet Golden armor K legs Buty Skull staff Scarf JAK MYSLICIE, TO DOBRE EQ?? :P |
Cytuj:
Acha ponawiam pytanie od jakich Skilli isc expic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |