![]() |
204ms down -> Morgana
|
dostał po dupie nie powiem :d
|
loool Ciekawe za co padł!? hshshshshhahsshshauha rozwalila mnie koncowka filmu gdy napisali ze victeron to bot ?! hahahahhahahah:)
A co do filmu to raczej nie mial szans na ucieczke,chociaz kto to wie... |
Lipa ze padl;s Spoko ziom pomaga itp a oni go ubiaja za to ze mial przy 201 lvl skonczyc expic... Poprostu boja sie go. Wiec Vic i inni do walki z Oath licze na Was :P
|
już bym wolał oglądać to w rec .. Masakra wykonanie..
|
ehm @Caruel
Zgadzam sie. Mogl edytowac to w jakims software do robienia filmow. A nie widac okienko z Tibicam. Muzyka.. nc, ale z gustami sie nie dyskutuje. |
ładna akcja nie powiem ; ) muzyka sux ;D
|
akcja taka wmiare powinni go wczesniej trapnac, jaka to nutka, jak sie nazywa?;)
|
tyle okazji zeby uciec,co za pvp ....
|
@up
Wes idz lepiej kogos strapuj na tym smiesznym non-pvp ^^' Muza r0x. |
Cytuj:
Imię: Karoleer Incarcerated Profesja: Elite Knight Gildia: Recon Świat: Celesta |
Up=)
nie wiem co w tym śmiesznego? pooglądaj jego filmy z trapowania, może wtedy coś zrozumiesz na temat PvP .. dzieciaku. |
@ Karoleer
No tak Ty na tym twoim np-pvp to bys uciekl, powiedz mi jak z tamtad mialem uciec ? Wejscie na poi bylo trapnięte i na ddatek z tamtad kilku ludzi juz na mnie wychodzilo, jest druga dziura na dl ale jakbym wyszedl przez nia to zaraz mam trapa na goże. Nawet jakbym jakimś cudem uciekl z tamtad to na górze za bramka lvl bylo strapowanie przejscie. No chyba ze umiesz skakać w tibi albo sie teleportować... Zgadazam siędobra akcja Gz :D |
Cytuj:
|
albo poprostu uciekał i widział ?? A jak w ogóle znalazłeś się sam wśród tylu Oath ??
|
Wiem to dlatego bo tam poszlem i widzialem a na filmiku juz tego nie widac, a co do tego jak sie tam znalazlem to Sepiritz mnie tam zaciagnol ze mam mu pomoc wyjsc z poi no i jak weszlem na dl to massloga zrobili. Cos jeszcze bo zalowo sie z wami gada jak nie macie niczym pojecia
|
Cytuj:
|
@ Victeron
a co ja kurwa jasnowidz jestem że mam o wszystkim wiedzieć ???? @ Vionia Nie mamy mózgu bo mamy małe lvl ?? Myślisz że jak macie 200+ to możecie wszystkich obrażać ?? Podobno wysokie lvl są super mega odjazdowi i co.... |
najs akcja:d
@Victeron & Vionia WON DO KSIONRZKUW ANIE PSZY TIBJI SIEDZICIE |
no musze przyznac ze akcja nice, ale szkoda ze Vic~ padl :/
Rise Do Boju :] a ten co go tam zaciagnol (wystawil) to byl jego kumpel czy nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |