Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   PACC a reczej jego BRAK W KONKURSIE SMS! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160506)

luki14v 07-01-2008 21:13

PACC a reczej jego BRAK W KONKURSIE SMS!

Witam, ponownie zakładam temat w którym pisze, że nadal nie mam pacc choć minęło już 116 dni a w regulamine pisze tak
Cytuj:

12. Tibia.pl zastrzega sobie prawo do 90 dni, na wysłanie nagród.
, a wiec regulamin został złamany. Najbardziej mnie denerwuje, że osoba która tym sie zajmuje w ciągu tych 95 dni raz do mnie napisała 31.grudnia, choć pisałem do niego e-amila i prywatne wiadomości. Jedyna osoba która ze mna rozmawaiła był Shinjix, ale on wszystkiego tez nie może wiedziec i mi nie odpowie na moje pyta gdyz tym sie nie zajmuje.
Więc moje pytanie kieruje do Bosala kiedy dostane pacc!!. Podałem Ci mój nick z gry ale nadal nic nie mam!!

Ashlon 07-01-2008 21:36

Przenioslem temat do odpowiedniego dzialu, poruszylem sprawe na forum moderatorow.

luki14v 07-01-2008 21:47

Bardzo dziekuje za pomoc.
ps. Moj nick postaci to Adax'Knight ze świata Luminera

Dr. Omader 07-01-2008 23:08

Ja tylko dodam, że Firma Drom, a firma od SMSÓW TO DWIE RÓŻNE FIRMY!

Firma Drom zajmuje się SPRZEDAŻĄ PACC.

U nas pacce docierają zawsze szybko i sprawnie, co zresztą widać, bo braku takich tematów.

SMSami zajmuje się inna firma, związana z Bosalem. Proszę z nim się kontaktować. Niestety inaczej nie jestem w stanie pomóc, pogonie Bosala żeby tym się zajął.

Zalgadis 07-01-2008 23:57

Że też chciało ci się czekać te 95 dni ;p
Radze przestać grać w tibie ;p
Tak jak mówił pan up@
Tibia.pl i firma sms to dwie różne rzeczy

luki14v 08-01-2008 08:15

Moze i przestane, ale moja nagrode madal chcę dostac xD

luki14v 09-01-2008 15:10

Hmm wiadomo juz cos ??

Żyłka 09-01-2008 16:23

Cytuj:

Tak jak mówił pan up@
Tibia.pl i firma sms to dwie różne rzeczy
A kto w tym temacie ujednolica konkurs sms z firmą Drom?

Czles 09-01-2008 18:29

@up
Autor, cytując regulamin konkursowy Tibia.pl, chociaż nagroda jest z konkursu firmy smsowej...

luki14v 10-01-2008 09:14

Dni mijaja, nagroda też, kontakt z Bosalem zerowy. Czy do jutro bedę już miał pacc? Chyba powiniście mi jakos to zrekompensować hmm.

luki14v 11-01-2008 22:49

Bosal odezwij sie do mnie !!!! ile mam do ciebie pisać !!! Jaki masz problem z tym pacc i kiedy go załatwisz !!! ??????????

luki14v 15-01-2008 23:02

żądam moją nagrodę !!!!!!

Hestoran 15-01-2008 23:50

To już nie 1 szy taki przypadek...

luki14v 16-01-2008 10:07

To co mam zrobic ???

vde 16-01-2008 11:51

:)

Nie przejmuj się PACCA`a dostaniesz, jeszcze trochę cierpliwości...

----------------------------------------------------------------------

:miecz: lvl:8
Mlvl:0
Skils:40/40 :cup:

Jagna 16-01-2008 13:02

Oj ojj . Kumpela tez kupowala pacc przez tibia pl tez dlugo szedl...
... Best PAcce to kupic mozna na Tibia.com przez PayPal!!!!!! przyszled mi w 30 sek!! Ale pamietać Pay Pal xD:>

luki14v 16-01-2008 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jagna (Post 1845779)
Oj ojj . Kumpela tez kupowala pacc przez tibia pl tez dlugo szedl...
... Best PAcce to kupic mozna na Tibia.com przez PayPal!!!!!! przyszled mi w 30 sek!! Ale pamietać Pay Pal xD:>

Ale ja nie kupiłem tego pacc tylko wygrałem w konkurse www.sms.tibia.pl

zenepa 16-01-2008 23:15

Witam,

mam podobny problem z niedostarczona nagrodą w konkursie SMSowym. Minęło już ponad 100 dni i jak do tej pory nagrody nie widać. Mało tego - mimo, że od grudnia napisałem kilka maili na adresy podane w regulaminie nie dostałem do dzisiaj żadnej odpowiedzi!

Konkurs nie był bezpłatny i uczestnicy biorąc w nim udział zgodzili się z postanowieniami regulaminu, wg. którego
"12. Tibia.pl zastrzega sobie prawo do 90 dni, na wysłanie nagród."
Konkurs zakończył się na początku października a nagrody nie ma do dzisiaj... Trudno wymyślić tu jakieś rozsądne wytłumaczenie nie dostarczenia pacc-a przez 90 dni. Jeżeli tibia.pl nie potrafi wyrobić się z dostarczeniem płatności w takim terminie to może warto byłoby rozciągnąć go do 180 dni... ale czy wtedy ktoś będzie brał w nim udział?

Jeżeli ktoś nie potrafi trzymać się własnego regulaminu oraz lekceważy uczestników to najlepiej niech nie bierze się za organizację konkursów!

Konkurs jest wspierany przez tibia.pl o czym świadczy sam nagłówek strony konkursowej (dość ironiczny w tym momencie):

"Wygraj PACC latwo i tanio !
Jakosc gwarantowana przez Tibia.pl"

jak i domena konkursu (sms.tibia.pl). Tłumaczenie, że konkursem zajmuje się jakaś firma niezwiązana z tibia.pl jest tutaj zupełnie nie na miejscu, ponieważ jak wynika z powyzszego tibia.pl zgodziła się odpowiadać za jakość konkursu.

Nie zamierzam toczyć wielkiej dyskusji na ten temat na forum, gdyś sprawa jest oczywista - żądam natychmiastowej realizacji wygranej. Mam nadzieję, że zostanie to wykonane w tempie ekspresowym, ponieważ zrzucanie odpowiedzialności za przekaz pieniędzy na poczte/bank etc. może po upływie terminów zapewnionych przez regulamin wydawać się niestosowne :)

Pod rozwagę tibia.pl, która szczyci się (jeszcze ;) ) mianem supported fansite zostawiam ewentualne rekompensaty za niedotrzymanie warunków regulaminu.

Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi

luki14v 17-01-2008 12:09

O to ty jestes ta druga osoba która nie dostała pacc tak jak ja :). Sadzę, że nie mamy co liczyc na rekompesatę, a o nagrodzie nie wspomne, gdyż osoba która tym sie zajmuje (Bosal) ma to chyba gdzieś. Wogóle nie odpisuje na moje wiadomości (nie zagląda na forum). Również czekam juz ponad 100 dni !!!!!!.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby oddanie kasy za sms'y lub tylko 95zł na nowy pacc.

luki14v 27-01-2008 13:14

No więc co jest z moją nagrodą ??. Z tego co do mnie pisałeś to już wczoraj to powinieneś wiedzieć, wiec czekam na Twoją wiadomość.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57.