![]() |
Soft Boots
Chcialbym spytac po ile chodza soft bootsy na morganie ?
Z Gory Thx za odpowiedz. |
Nie gram na tym świecie ale pewnie chodzo 130k+.
|
@up : 130 k ??-.- bez przesady na neranie softy ma gdzies okolo 100 osob i chodza po 600k , gdyby staly 130 k to sorc by mial za latwo zreszta jak inne profesje . Szybki exp itd . Mysle ze z 500k ~
|
Zalezy tez od tego czy są nowe czy juz zuzyte. zuzyte bedą tańsze;)
|
@up: pewnie o te 10k potrzebne na ich naładowanie. Kto w ogóle sprzedaje zużyte ?
|
Cytuj:
Człowieku nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj, najlepsze buty jakie używałeś to pewnie Leather... Na Candii kupisz za 600k i myśle że na większości serwerach sprzedawane są +/- za tyle. |
Na Securze za 600k
|
Hmmmm u nas widzialem jak typek zuzyte wyrzucil xD ale jakis typ je zakosil :(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(
|
E Hu'Hu ty niegrasz na tym serwie co ja więc niewiesz mój kumpel kupil softy za 140k X( .I dal twojej wiedomosci knight powinien nosic przy sobie steel botsy do bloczenia i boots of haste zeby szybciej sie przemieszczac ja akurat nosze steel boots i boots of haste:). ty pewnie w Sandalach chodzisz :D
|
Taak... Marzysz.
|
Cytuj:
|
Dzieciaku ile grasz w tibie ? Ja jestem nowy na serv i sie pytam a ty mowisz o niewiadomo czym ty moze chodzisz w sandalach ale nie ja. ^^
Ale Gz Ze Takie Dzieci w tibie graja :cup::cup: B) |
A pozatym knightem niejestem ^^
Moze masz zle informacje ;) B)B) |
Nie gracie na Morganie to się nie wypowiadajcie... Na tym servie POI robili tylko raz i cena to z pewnością 670k-700k+ biorąc pod uwagę liczbę osób które je mają, i które będą chciały je sprzedać...
|
na solerze poi jest raz na miesiąc a softy od 300k można już kupić :p
|
A Po ile są na Celescie??
|
na antice można spokojnie kupić za ~200k....
|
Na morganie widzialem ostatnio za 550k ;)
|
Najlepszym rozwiązaniem było by otworzenie Trade Chanell, i zaobserwowanie po ile ludzie sprzedają Softy.
|
Wg. mnie poza najstarszymi serwami wszędzie chodza po 400 - 600k i tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |