![]() |
Firma Hunt
Razem z kolegą Dark Lonvonder i Platny Morderca Wizard i zemną Platny Morderca Silveri stworzyliśmy firmę.Powiedziałem mu że na forum tibia.pl coś mi sie obiło o uszy o firmy np. na śluby.Wymyśliłem dlaczego niemożna by zrobić firmy do walenia huntów.
ZABIJAMY LVL UWAGA OD 6LVL DO 40 {OBOJĘTNA PROFESJA !!!!!} PISAC DO LIDERA Dark Lonvonder AHA TERAZ NAJWAŻNIEJSZE xD OD 6 DO 13 LVL OPŁATA ZA ZABICIE 500GP !!!! OD 14 DO 21 LVL 1K OD 22 DO 29 LVL 3K I OD 30 DO 40 LVL 5K CENY PROSZE USTALAĆ ZE MNA Platny Morderca Silveri czyli ze mną aha tak drogo jest bo trzeba sie nameczy żeby zbic ponad 665 hp !!! :elf::elf: Prosze dawać zgłoszenia Swiat Silvera |
Smiać się czy płakać?
|
Cytuj:
Swiat? Bo chyba nie Harmonia (profil)? |
@up
popieram fajny pomysl ale na jakim serverze? Powodzenia w biznesie:] |
Ceny całkiem, całkiem. Składam zamówienie na zabicie [CHAR]Platny Morderca Silveri[/CHAR]. Dam 500gp w depo venore po sprawie ;)
|
HAhAHAHAHAHAHAHAHahA
dawno sie tak nie usmialem ;) @down hahahaha, nie no, teraz to juz leże :D |
Ludzie co jest nieskładjcie zamówien na np zabicie mnie bo juz zabilem 2 ludzi ale na party bo miałem fochy xD dla siebie więc prosze o wyrozumiałość[CHAR]Morochiaa [/CHAR]
i Towarzysz kliszko DEDLI !@!@!@!@@!@@!@@!@!@@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@! |
fajny pomysl ;) wedlug mnie nie jest wcale drogo, taniocha
|
@up
Ruch Chorzów! :D Pomysł fajny, ale raczej nie zabijesz 20 lvla, co dopiero 40 :D Nabij troche lvla i możesz się za takie coś zabierać. |
Ludzie sam niezabijam mam kolegów [CHAR]Dark Lonvonder[/CHAR]
[CHAR]Platny Morderca Wizard[/CHAR] [CHAR]Platny Morderca Silveri[/CHAR] Reszte imion niemoge zdradzić |
Widzę, że masz potężnych kolegów 8o
|
O LOL. :baby:
No może rozwalicie typa. Jak sie rzuci na niego gromadka 20 rozwydrzonych bachorów na 11 lvl to mu potionów nie wystarzczy. :p A ci ludzie co nicków ich nie możesz podać to poprostu ich nie ma. :baby: No ale i tak powodznia w biznesie. |
Dobrego EK na 40 lvl raczej nie zabijecie, chyba że na dystans. Nie mniej życzę wam powodzenia w prowadzeniu interesu i wielu klientów ^^
A pomysł uważam jak najbardziej za udany. Troszkę więcej komercji na stronach, więcej doświadczenia i może wyjść kiedyś coś porządnego. Tego wam życzę. |
ale nam pomagają jeszcze 56 ed 49 rp i 26 ek
|
Jesteście taaaaaaaacy zajebiści :baby:
|
To jakas prowokacja..?
|
Chciałem kiedyś zrobić taką gildię, ale nieoficjalną, bez podanej listy członków i z kodeksem i innymi pierdołami, ale:
1. Nikt by mi w tym nie pomógł. 2. Ciężki byłby początek. 3. potrzeba kasy na rozkręcenie takiego interesu. |
Nie pytajcie sie jakich on ma tych kolegow tylko znajdzcie sobie jakiegos gostka na 40lvl i tyle. Zabija znaczy ze ma dobrych kolegow i zabija tych 20-40lvl. Jesli nie zabija znaczy ze to sciema. Pomysl dobry sam czesto chcialbym zaplacic jakiemus gosciowi za zabicie kogos kto mi kozaczy ze ma wyzszy lvl niz ja.
|
wescie sie kurwa zamknijcie że w ,,firmie'' pracuje 12 i 14 lv to was to rozbawiło że teraz spamujecie na forum??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |