![]() |
Runy
Nie wiem czy był już taki temat ale zapytam się...
Czy po ostatnim updacie opłaca się robić runy?? Jeśli tak to jakie?? |
Runy zawsze sie oplaca robic, czasem na sprzedaz, czasem na uzytek wlasny, a jakie to zalezy od profesji.
|
Po upie nie oplaca sie robic uhow/ihow. Prawie nikt tego nie kupuje, a jak juz to za smieszna cene. Lepiej ihy/uhy robic dla siebie. Hmm tez zbytnio nie schodzą.
|
runy
ja polecam stalagmite nawet jeśli nikt ich nie kupi zachowaj sobie je dla siebie na expa...hmm teraz runka sa od lvl to jaki mam lvl takie robie runka ;p ale najbardziej podobają mi się stalagmite przydają się na expa..
|
ehh
No i pod tym względem udupili druida :p
Już zupełnie nie opłaca sie trenować MLVL jak masz lagi robiąc UHy kiedyś mogłeś odrabiać lekcje i w międzyczasie wbijać MLVL i zarabiać kase. A teraz jakoś nie mogę znaleźć runki którą opłacało by się robić na sprzedaż. Lipa :/ |
Druidem Icicle, sorcem sd
|
Cytuj:
|
Po update raczej nie oplaca sie robic run UH/IH i raczej SD...chocby z tego wzgledu .ze SD zastepuja tansze ,ale rownie wydatne runy Icicle .UH i IH zastepuja health potiony.:)
|
Cytuj:
|
Double ; /
|
Wydaje mi się że nie opłaca sie robić run na sell :P ew. jakieś gfb na własny użytek
|
wy nie wiecie co muwicie!!!!
ja mam druida robie uhy ihy i sprzedaje i kupuje bardzo dobrze i hmm gfb tez bardzo dobrze sie sprzedaje puknijcie sie w glowe!!!X( |
Moze akurat trafiasz na samych ciuli albo (mniej prawdopodobne) róznią sie sytuacje na róznych serwach.
|
Cytuj:
@topic- ja robię na facc'u avalanche (lodowe gfb). Bp chodzi za 4k Runka od 30 level'a. |
Sd
A ja mam pytanie małe, czy druid po update może używać run SD? proszę o szybką odpowiedź lub niech ktoś mi napisze na GG, plz 7371039
|
:) może ale traz możn używac rrun dopiero po osiągnięciu wymaganego lv.. czyli jak będziesz miał 45 lv to będziesz mógł sd używac.
a co do oplacalności run... chcibym się zapytać, po ile na waszych serwerach chodzą bp gfb, thunderstorm i m wali. bo chciałem porobić runy na sell i nie wiem które..wg cen sklepowych najlepiej za 1 punkt many wychodzi gfb, ..ale co z cenami od graczy ? |
runy
Ja teraz moim Druidem robie[SPELL] icicle[/SPELL] (460many=1 runka) czyli bp robi sie trochę dłużej niż bp uhów i sprzedaje bp po 2,5k -2,7k. Nie wiem jak wam ale mi sie to podoba w końcu te 0,3k to znowu nie nie wiadomo jaka duża suma. A jeśli nie macie pacca to tak jak kolega wyżej róbcie [SPELL]Avalanche [/SPELL](530many=1 runka) ale za 1 bp 3,5k na moim servie można dostac.:)
|
Sorcem można sprzedawać SD po starej cenie. Można nawet ją podbić czasem, bo to bardzo żadko sprzedawane runy przez graczy (bo nikomu się nie chce bp robić ponad 8 godzin, chyba, że na macro całą noc).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |