![]() |
Tablecik
Dzisiaj nie wytrzymalem i postanowiłem kupić sobie ten oto tablet. Chciałbym od Was drodzy forumowicze usłyszeć na jego temat jakieś opinie, ponieważ ja jestem zielony i kompletnie nie wiem czy dobrze wybrałem. Dodam, że tablet ma służyć wyłącznie do tworzenia grafiki :).
PS: Dodam, że zamówienie zostało już złożone więc nie musicie namawiać mnie do kupa jakiegoś innego droższego bądź tańszego Tabletu. |
O ile nie będziesz gubił kursora (pędzla, ołówka etc) to wszystko powinno być w porządku. Chociaż ja bym był ostrożny, z tą ceną jest pewnie jakiś haczyk.
|
Cytuj:
|
Aż dziwne, że WACOM tak tanio ; )
Jak WACOM to wszystko będzie ok. |
Rotfl, a mi sie wydawało, że ludzie zastanawiają się nad towarem przed jego kupnem, a nie po o.0, widocznie coś mi się pomieszało.
|
Cytuj:
|
Wybór trafny, w dodatku tanio, ostatnio ten tablet widziałem w Saturnie za 399,- więc jestem pozytywnie zaskoczony, sam na coś poluję i ten Wacomik jest u mnie na widoku.
Jak chcesz jakieś poważniejsze rady to polecam forum na digart.pl |
Wacom to zawsze dobry wybór, choć polecałbym Wacom Volito 2, 50 zł taniej. : P Sam taki mam i jestem zadowolony.
|
Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi. Mam nadzieje, że będę mógł pochwalić się moimi prackami na moim ukochanym forum już niedługo : )
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |