![]() |
Warlock
Mam pytanie dowiedziałem się że najsilniejszym monster dla Facc jest Warlock.
Dowiedziałem się też że występuje on na Północny-wschód od Carlin. Mam pytanie czy to prawda a jeżeli tak to jak z nim walczyć i czy mój 33lvl sorcer(facc) sobie z nim poradzi. Napiszcie czy trzeba brać jakies Sd czy coś w tym stylu8o |
Uhahahahahha
Odrazu tym swoim 33 facc idz na orshabaale Po 2. Sd jest od 45 lvl Wiec połaskkotaj go Hmm-ami :) |
To miałbyć żart nie?
Po. 1 Na wrl można iść na 60lvl(bramka lvl) po drugie zanim byś tam doszedł byś padł xD Po.3 You are dead. ;] a po.4 nie będzie deda bo tam nie dojdziesz ;D :D :D |
to sie nazywa "dziecko neo" chlopie jak ci sie poszczecsi to do niego dojdziesz bo jest bramka na 60lvl ;p a pozatym jak masz mega HIPER DUZE WIELKIE szczescie to cie weznie na 2 hity :o
|
60lvl
Ale na tym 60lvl będe mógł chodzic na te Warlocki.(Na facc)
|
Zanim ty wbijesz 60 lvl na faccu to jeszcze w h**(długo) :D
@down Możesz iść ale to zalezy czy UMIESZ GRAC Pojdziesz z rozczka i sd i co ci to da ? Kup Pacc i Exori mort i bedziesz latac --.-- |
Cytuj:
|
Posrało cię do reszty?
Nie dasz sobie z nimi rady, teraz moje pytanie: Czy ekipe 75 palek, 60 najt i 60 elder dadzą sobie rade z tymi wrl na banashee quest? Czy jeszcze kogoś sprowadzić :P |
Cytuj:
A kto ci powiedział że ja tam sam będe expił. Tylko mi ktoś wkoncu powiedz czy na tym 60lvl moge iść na Warlocka PS: nie pisac że nie mam szans |
to powiedz z jaka ekipa idziesz a nie -.-
|
Cytuj:
CZY NA 60 LEVELU MOŻNA IŚĆ NA FACCU NA WARLOCKA.(CZY MOŻN PRZEJŚĆ JAKOŚ TAM BRAMKE LVL0 PS:NIC NIE DODAWAĆ TYLKO ODPOWIEDZCIE.! |
@up
oczywiscie ze mozesz :) jesli Ci sie pofarci to moze nawet zsolujesz ^^ . Co do wszystkich @up Wy zawsze wszystko wiedzieliscie? |
Cytuj:
Cześć wszystkim. |
Cytuj:
|
O ile mnie pamięć nie myli:
Bramka poziomowa na Banshee quest jest tuż przed samym final roomem, na Warlocki można iść na dowolnym poziomie, o ile jesteś na mainie. Są trzy ale:
|
@Up
Tylko, że jeden strzał kosztuje ~110 gp, więc tą ekipą uwale wrl (75 palek, 60 elder, 60 kina)? |
Cytuj:
Tylko te 2 moge zabić. |
Jeszcze możesz expić na Demonie ;) (chyba, że tam jakiegoś pacc potrzeba czy cuś, ale znajduje się to na terenie dla facc więc chyba nie {ale czego ten cipsoft nie wymyśli}).
|
biorac pod uwage twoje pojecie o grze odradzam wybieranie sie na wrl gdzies do 120 levela.
|
ej ale na mapie potworów na tibia.pl
Jest zaznaczone sporo kropek z mniejsceem na północ od Carlin gdzie występują Warlocki. Więc mam pytanie do jakiegoś Pro który nie ma Pacca. Czy można expić na warlockach swobodnie czyli iść tam na północ od Carlin z tym 60 levelem i expić na warlockach do woli? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |