![]() |
Pomysł na trening?
Witam!
Kiedyś przechodząc obok miejsca na screenie zobaczyłem knighta trenującego na slimach. Jak wiadomo slimy po pewnym czasie zadają większe hity niż powinny, dlatego dłuższy trening afk może być niebezpieczny. I w tym momencie naszła mnie pewna myśl, jakby użyć monka do blokowania ataku slima, samemu atakować klona i załatwić sobie jakieś 2 potworki na klate... http://img206.imageshack.us/img206/193/plan2rb9.jpg Na pewno nie uwzględniłem pewnych rzeczy, dlatego proszę o komentarze . //edit Poprawiłem kilka rzeczy na screenie. świat non-pvp! |
Problem w tym, że matka przywołuje 0-3 klonów a monk nie utrzyma więcej niż 2 slimy :(
|
i w ogole po co tak kombinowac.... 4 raty, mag/ drut z monkiem, kina i tyle
Edit: nie pomyslalem o NO PVP heheh juz za pozno na myslenie:P |
No, niby fajnie, ale gdybym miał kogoś do stawiania monka to skillowałbym na nim a nie na slimie :D
|
Cytuj:
|
to skilluj na tym monku. idz se na raty otocza cie bedzie ci rósl shielding i wal monka. i nic wiecej
|
No powiem ci że tak ustawienie wszystkiego jest prawie niemożliwe ( bardzo trudne ) nie lepiej iść tak jak tu wyżej piszą na jakieś raty , bugi , spidery ITP i bić monka ??;)
|
Roty będą sie przesuwały i klony nie będą mialy dojścia do monka
|
Cytuj:
@topic Temat do zamknięcia, wszystkiego dowiedziałem się na konkurencyjnym forum. |
dobra temat zamkniety ale cos dopowiem wy sami inteligenciki jestescie chyba napisal ze non-pvp wiec se zabardzo tego monka niepobije -.-
|
niby sposob dobry ale nie lepiej samemu skillowac na slimach ?? no chyba ze to na malym lvlu ale wtedy lepiej skillic na rotach zbierajac kase i expiac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |