![]() |
Jak mam wyjsc z wyspy z banshe quest?
witam zaczelem robic banshe quest no i do tego questu jak kazdy wie nalezy plynac na wyspe gdzie znajduje sie swiatynia z NPC monkiem do ktorego trzeba odpowiedzio zagadqac w celu rozpoczecia zadania... no i problem wyglada w tym ze 2 pietra wyzej w tym samym budynku znajduja sie monki ktore atakuja podczas kontaktu z toba jak normalne potwory no i ja zabilem monka w tej swiatyni a teraz nie moge powrocic statkiem do Carlin... nie moge sie wydostac z tej wyspy... prosze niech ktos mi powie co mam zrobic zebym mogl wrocic... i jeszcze w przyszlosci przyplynac na te wyspe aby dokonczyc ten quest... prosze o pomoc.;(
|
Było, szukaj idioto...
żeby nie było że spamuje: 1. ded>świątynia 2. tp>świątynia 3. kumpel z kasą>''Karlin'' ... |
Cytuj:
Jeśli masz dostęp pod podziemia schodzisz i zbierasz w zależności od lvl 1 ,5 lub 10k i płacisznpc na wyspie wtedy będziesz mógł wrócić stamtąd "aby npc się odezwał mówisz crime" btw na banshee quest wcale nie trzeba mieć dostępu na isle of kings powiedziałbym nawet, że zaczynanie questa od isle of kings jest bardzo nie na ręke |
Thx
Dziekuje za odpowiedz
ps. bez urazy, prosze o zamkniecie tematu przez admina. |
Cytuj:
|
@up No poprostu świetnie mu to wytłumaczyłeś, że o dupe takie rady obić
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |