![]() |
Płacenie za husky
Nie wiedziałem do jakiego tematu to dac, a do inne balem sie troszke ze zatonie wsrod smieci. Tak więc: Zabiję husky na svargrond i musze płacić 1,5k . Chciałbym po :
1)wiedzieć jakie npc (to znaczy czy na svargrond tylko, czy na innych wyspach też ) nie będą ze mną rozmawiały 2)gdzie mogę zapłacić, aby móc normalnie już działać, z góry dzieki |
Ja zapłaciłem u NPC Iskan -właściciela psiego zaprzęgu w północno-wschodniej części miasta.
|
a co oznacza ze nie tylko na svargrond nie beda do nas gadac npc? cazy jak mnie po uptade przeniesie do thais do nie ma juz wyjscia i do konca zycia juz nie bede mogl gadac z npc?
|
Up@ twój podpis mówi sam za siebie
Niewydaje ci się to idiotyczne? To tak jak dawać skrzynke questową na środek lawy gdzie nie prowadzi żaden tp ani droga |
Cytuj:
|
jeśli zabijesz husky przez zrobieniem testu na barba nic nie płacisz jeśli zabijesz husky po zrobieniu barb testa to za każdego zabitego przy npc płacisz 500 gp a jedyne npc które się tego czepiają to npc u którego robimy testa i osoba z zaprzęgu... zasadniczo można więc olać sprawe jeśli jesteśmy po misji lekarstwem dla zwierzaków (wtedy ham w bp i przenosimy się zaprzęgiem) lub jeśli chcemy ten quest zrobić to musimy zapłacić niestety
|
Cytuj:
a przenoszenie zapomoca zaprzegu to jest poprostu teleportowanie no nie? |
Cytuj:
|
Nie. Kurizu wyraźnie napisał, że za każdego zabitego Husky płacisz 500gp... Czyli w praktyce ty musiałeś zabić 3... No nie ?? :S
Pozdro. |
Cytuj:
|
Co do tego "lekarstwa" zapewne chodzi o Ice Island Quest i zrobienie wszystkich misji włączne z tą odblokowującą Grimlund... :)
|
Cytuj:
|
Ubiłem celowo husky, żeby odpowiedzieć wszystkim osobom zakładającym tego typu tematy.
10:20 Sir Montharon [98]: hi 10:20 Sirik: LONG LIVE JARL SVEN, THE YOUNGER! 10:21 Iskan: I was told you have been killing huskies here in Svargrond! Never do that again, okay? They are precious animals for us. Give me 500 gold and I will forget that incidentwithout telling it to Jarl Sven. Okay? 10:21 Sir Montharon [98]: yes 10:21 Iskan: Alright, we are even! Myslę, ze wyjaśniłem troche temat...:p |
nie wyrabiam jaki temat ten gisc nie kumaty czy co :D wezcie zamknicjcie temat niedobrze mi :baby: sr za wulgaryzm:) ponioslo mnie....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |