![]() |
Trening Shieldinga
Czy zeby trenowac shielda trzba samemu walczyc czy moge po prostu stac z grupa potworkow ktore we mnie uderzaja i nic nie robic trenujac JEDYNIE shielding? ?(
|
Można stać z grupą potworów którę ci atakują i wtedy ćwiczysz only shielding.
|
Cytuj:
Jak Cie tylko cos podgryza a Ty nic nie robisz to mozesz tak stac choćby 100 lat i skil Ci nie wskoczy. BTW - tyle juz bylo tematow o treningu i nadal sa wątpliwości?? Echhh.... |
mam pytanie
czy jak wiencej potworkow we mnie wali szybciej cwicze shieldinga?
8) |
Cytuj:
|
Szukałem tego tematu
|
jak potwory w ciebie bija i ucieka ci co chwila po 2 lub wincej hp to skacze ci shieldnig!!
|
Cytuj:
|
Nie ma co szukać wystarczy 1 post:
- shield się ćwiczy tylko jak jest wymiana ciosó - blok tarczą= chmurka - shield jest ćwiczony tylko poprzez 2 pierwsze bloki na runde To już chyba all |
Same bzdury wymiana musi być tylko u knighta a u paladyna nie przykład z distansem:
Niech ci mag summonuje monka i ty go wal spearami i ci distans urosnie nawet jak wciebie nikt nie wali. Wasza prawda dotyczy tylko knightów(i magów chyba też):D |
A dla tych, co nie umieją szukać, polecam: Broń -> Cała prawda o treningu. Wszystko ładnie wytłumaczyłem w moim poście :)
|
Ostanio dowiedzialem sie czegos nowego co calkowicie zburzylo moje wyobrazenie o wlasciwym treningu
a trenuje duzo swoja postacia (86/82) kolega mag stal cala noc bez tarczy! rot go pogryzal, sam nie zadwal uderzen i shield mu podkoczyl |
Co do shielding to sie chyba zliczaja chmurki i blood, wiec przy staniu bez tarczy blood dalej sie zlicza (inna sprawa ze niezle musial zbierac od tego rootworma).
Tak samo przy treningu broni co zaowarzylem ze szybciej idzie jesli bloodujemy czesciej: Rycerz sword 46-47 - 1:45 trafiajac raz na minute z knife Ten sam rycerz 47-48 - 1:12 z rapierem bo zapomnialem knife w depo (ciosy trafne mniej wiecej co 2-10) |
Yo
Ja tam wiem ze najlepiej na golo sie cwiczy z kims po 7h dziennie albo pzes calom noc jak kto chce i ma czas to cool i wtedy ma sie ladne skille :D , ale jak widzisz krew albo iskty to jest juz dobze
|
Ikry= cios odbił się od zbroi. Nie wpływa to na shield :/
|
Cytuj:
|
ty Ice się nie wyśmiewaj bo na pewno wiesz mniej od niego. Poza tym nic nie dodałeś tylko chłopaka wyśmiałeś. Statsowanie?? HAHAHAHAHA. I co miło ci???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |