Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co to za potwor? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160825)

Piranezi 11-01-2008 10:25

Co to za potwor?

Moze wezmiecie mnie za nobka ale kit :D Wracam sobie dzisiaj z malp do port hope standardowa trasa , przechodzac obok respu Carniphili zabilem ja a na polnoc ode mnie zauwazyelm odglosy(pomaranczowe literki)
Stop Whining ! Echhhh , Schhh Co to za stworek wydaje takie dzwieki? Na tibia pl na razie nie znalazlem .

@down haha juz mi sie ciebie powoli zal robi , tak bardzo zazdroscisz mi lvla :) przykro mi ...

No komon wie ktos? :D ?

Suton 11-01-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piranezi (Post 1836806)

@down haha juz mi sie ciebie powoli zal robi , tak bardzo zazdroscisz mi lvla :) przykro mi ...

czego tu zazdrośić ??

następnym razem jak będziesz wracał z/ szadł na małpy to sobie pójdziesz i sprawdzisz... proste ??

Piranezi 11-01-2008 15:22

@ no ja wlasnie nie wiem czego ... Vivona trza sie spytac ;)
A i no wlasnie pobieglem po fluidy , poszedlem w tamto miejsce ale juz nic nie bylo tylko 2 hlvli wracalo jak ja tam szedlem to ich widzialem. Nie zdazylem zapytac co to nawet ...

Abut 11-01-2008 15:57

Ja ci wierze, chociaż niewiem jaki to potwór. Na małpach dzieją się dziwne rzeczy. Pewnie co teraz powiem nikt mi nie uwierzy, ale ja wasze zdanie czy to nieprawda czy prawda za przeproszeniem mam w du###, bo ja sam wiem, że to prawda.

Otóż gdy expiłem sobie na małpach obok środkowej światyni 3 piętrowej zauważyłem pomarańczowy napis:
BR? PL? SWE?

Tak się zdziwiłem, że aż screenu nie zdązyłem zrobić :o , ale jak wiadomo taki screen łatwo mozna podrobić.

Potem pobiegłem tam i zauważyłem tylko merlkina, być może to COŚ było dalej, ale nie sprawdziłem. Sam niewiem co to mogło być. Może GMowie mogą tak robić, albo jakiś nowy potwór w co trochę wątpie.

Siwy_Paladin 11-01-2008 16:02

To papuga pyta sie o narodowość :)

Garlion 11-01-2008 22:55

Taa to papuga. Zrob sobie sumonna to bedzie Ci caly czas to gadala.

Vodetus 12-01-2008 12:25

Pewnie to bylo Tiquandas Revenge.
Jezeli to bylo > od malp i stalo tam paru 100+ noto napewno.

Vyohman 12-01-2008 13:10

Też myślę, że to był głos bossa kapusty, trzeba było lecieć po mandrake :s

Shivee 12-01-2008 15:54

Napewno Tiquanda Rev....
i na co tyle pisania... 1 post by mógł załatwić sprawę...

Piranezi 12-01-2008 21:33

ale na wiki pisze ze brak odglosow ;) a jesli ktos juz wie , jak silny jest ten stworek ? cos jak gs/dl ?

@down Mialem 2 manasy wiec wrzucilem utani i do port hope uciekłem , a jak wracalem to juz nic nie bylo tlyko hlvl BeRe wracali x(

Bols 12-01-2008 21:35

moze lepszy troche od dla, ale raczej bys uwalil, bylo by ciezko, ale czego sie nie robi dla 1kk~~?; o

Gombrowicz 29-03-2008 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abut (Post 1837089)
Ja ci wierze, chociaż niewiem jaki to potwór. Na małpach dzieją się dziwne rzeczy. Pewnie co teraz powiem nikt mi nie uwierzy, ale ja wasze zdanie czy to nieprawda czy prawda za przeproszeniem mam w du###, bo ja sam wiem, że to prawda.

Otóż gdy expiłem sobie na małpach obok środkowej światyni 3 piętrowej zauważyłem pomarańczowy napis:
BR? PL? SWE?

Tak się zdziwiłem, że aż screenu nie zdązyłem zrobić :o , ale jak wiadomo taki screen łatwo mozna podrobić.

Potem pobiegłem tam i zauważyłem tylko merlkina, być może to COŚ było dalej, ale nie sprawdziłem. Sam niewiem co to mogło być. Może GMowie mogą tak robić, albo jakiś nowy potwór w co trochę wątpie.

Mam nawet SSa ;)

http://i223.photobucket.com/albums/d...-090710-42.jpg

PLague 29-03-2008 10:53

Delete, nie zauważyłem poprzednich postów, thought that Gombrowicz's post is topic ;/

Leondoris 29-03-2008 11:12

3+ typa powiedziało, że to boss kapusty ale nikt nie sprawdził - po co sie wypowiadacie skoro nic nie wiecie na temat a wasza umiejętność szukania jest znikoma?

"Shhtop whining! Rrah!"

Takie odgłosy wydaje papuga -> http://tibia.wikia.com/wiki/Parrot

Wiec na 100% słyszałeś papugę a nie bossa

@edit

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shivee (Post 1838879)
Napewno Tiquanda Rev....
i na co tyle pisania... 1 post by mógł załatwić sprawę...

No twój napewno jej nie załatwił

Azared 29-03-2008 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piranezi (Post 1839584)
ale na wiki pisze ze brak odglosow ;) a jesli ktos juz wie , jak silny jest ten stworek ? cos jak gs/dl ?

Może na wiki nie pisze bo nikomu się nie chciało tego dodawać, albo nie było czasu, żeby robić screeny. Tiquandas Revenge bije jak hmm GS, lecz ma więcej HP i leczy się dość szybko i mocno ;)

ErAgOg 29-03-2008 11:43

Ale te odgłosy to ku*wa chyba papuga dawała :p
Na wiki dobrze pisze Tiquandas Revenge nie wydaje odgłosów.

Khelid 29-03-2008 14:40

Piranesi

jak ty masz 76 level i slabe co prawda skille , to wez nei chodz na te malpy , tylko na co innego bo to przesada na malpkach siedziec typu - sibang ;/

powinienes nosic pare strong hp potków i patrzzec co i gdzie jest

w dodatku jest cos tkaiego jak mapa respawnu gdzie byc moze jest np. T-Revenge

Piranezi 29-03-2008 15:19

to było z 3 miesiące temu ;)

@down

Skąd Ci przyszło do głowy ,ze to moje RL zdjęcie? Czy którykolwiek z użytkowników forum ma w avatarze swoja fote? A , a to zdjęcie to taka przywalona dziewczyna z 3 klasy gim (16lat) , nie moglem sie powstrzymać , zęby jej tu nie dać:D

Khelid 31-03-2008 15:47

trudno :P

zmien fotke na nowsza chyba ze masz mało latek ;/

Kurczakos 02-04-2008 07:30

Ja myślę że mogła być to pralka firmy Bosh.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15.