![]() |
Assassin Stars!
siema, mam pytanie głównie do paladynów, czy nie zauważyliście że od wczoraj assassin stars szybciej znikają?! cipsoft wprowadzil jakieś zmiany?
|
Cytuj:
Do tej pory srednio znikaly po 5-8 hitach a nie 3 jak oficjalnie twierdzil Cipsof i 90% pallow. Mam nadzieje ze od teraz beda sie sypac po 3 hitach i skonczy sie expienie palka na frostach z 300k/h i profitem z samej kasy, nie liczac lota. X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Raz zeby rozwiac wszelkie watpliwosci. Kilka dni temu jak jeszcze assassa nie znikaly tak szybko na 200 starow 10k golda / 250k/h / 4h min zeby sie zwrocilo -.-. (Frost drag oczywiscie doliczajac softy i life ringi)
Tak teraz szybciej znikaja. Ubolewam nad tym ale coz tak mialo byc assassin stary mialy zastapic sdki a nie bolty. |
Ojej, nie placzcie pallkowie jak knight ma ice rapiera za 6k to co? :P
|
@up
6k ? krzyżyk na drogę -.- |
400 as ~90 min expienia, 190k/h expa, dsm+2 slayers więc fart że sie zwróciło... wczesniej 300 as na tyle schodziło;/ na pewno coś zmienili
|
as powiny miec 3 strzaly jak sd i tyle ;0
|
Ktoś tu pisze, że gwiazdki "miały" zastapić sd. A nie zastąpiły? Kosztują tylko 100 gp i nie łamią się od razu, przynajmniej nie zawsze.
|
Musze sie wam pochwalic ze dzis dobijajac 11%do 80 lvla na dragach i dlach zuzylem 75 (!!!) ass stars.Wiec prosze nie mowcie ze pall ma super rox i wyciagaj 300k/h na frostach.
_/ |
Z tą różnicą że z assasin stara możesz zadawać hity powiedzmy 0-400 a sorc z sd 300-400 :confused:
|
Sie zabardzo nie orientuje wiec spytam od ktorego lvl sa "gwiazdki"
Bo wszyscy mowia co innego i mnie troche zmylilo ;p |
18:14 You see 100 assassin stars (Atk:65 Def:0).
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. They weigh 200.00 oz. poza tym na co sie sracie jak i tak pall to teraz najlepsza profesja ... i najszybciej sie nia zarabia wiec ten waste raz na jakis czas to nic |
Zarabia? -.- To zalezy od farta. Exp owszem ale trza na serio siedziec by sie zwrocilo. Teraz to juz wogole sux >.< sd daje choc ta gwarancje hitu wiec czemu tak do sd to upodoniaja to nie wiem. I nie da sie ich zrobic jak sd podczas skilenia :confused:
|
up@
A SD'ki wcześniej robiłeś? Topic@ Nie grałem nigdy paladynem (nie licząc jednego 18 lvl) ale wg mnie nie macie nad czym ubolewać bo w porównaniu do knighta macie wypaśnie (wg mnie)!!! Uciekacie od potworów więc nie zadają wam aż dak dużych hitów, leczycie sie "vitą" więc to też w jakimś stopniu zmniejsza koszty wyprawy. Więc nie narzekajcie, że wam CIP'y wam exp ograniczyli... |
@up uswiadomie cie ze vita to sobie teraz mozesz exura san tez jest do kitu a najoplacalniej sie jest leczyc exura ...
|
Nie rozumeim po co wy sie klocicie , jak ktos lubi grac knightem to bedzie gral knightem nawet jak bedzie expil 10x wolniej . Tu nie chodzi o to zeby w bic jak najwiekszy lvl bo co mi z 300 ms jezeli mam "powyzej uszu" jego czary. Na dzien dzisiejszy nawet jak jedna prof jest gorsza od drugiej to i tak naprawde efektywnie mozna grac nawet ta najslabsza.
|
Cytuj:
ewentualnie, jak masz problem to zrup ewul palka ;D ja i tak knight forever więc dla mnie assasiny moga mieć 1000 chargers ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |