![]() |
20 Royal Palladin
Na czym mogę expić 20 rp z Paccem? Nie chodzi mi o lot, tylko o exp ;) Wezmę ze sobą health potiony i hunting speary. Eq to: Mammoth fur Cape, Steel Helmet(nikt nie sprzedaje crown :P), Knight Legi, Dragon Shield. Skille 54/37, wiem, że słabe i nie musicie w 10 postach pisać, żebym doskillował, bo poprostu mi się nie chce :P Roty na darashii odpadaja, na tombach tez nie zaciekawie exp leci, do tego chodza tam czasem 50+lvl.
|
masz za duze wymagania expa jak na takie skille , Wbij 70 dist co w przypadku palla to znacznie krotszy czas niz u knighta i idz na tomby / malpy / zolwie ewentualnie.
|
tikłanda? slimy, krokodyle, inne gowna.
|
Larvy, czemu na roty nie chcesz chodzić? Posiedzisz tam 1,5h i lvl.
Możesz spróbować w scaraby, ale z tymi skilami... |
decyduj- albo skilujesz, albo masz syfiasty exp.
|
Zdecydowanie tomby
|
Ankrahmun - Tar tomb -1, Scaraby na -2 koło Stone Tomba
Liberty Bay - zrób quest na żółwie i tam siedź Port Hope - na południe masz tarantury i inne syfy, a na północy slimy Kazordoon - co z tego że masz pacc, tam na dwarfach soliderach i guardach wbijesz całkiem dużo expa. Polecam drugą kopalnie na prawo od Kazo, poziom -3,-4 Aha, i najważniejsze : bij z Royal Spear, ponieważ hunting za szybko się kończą :)) PozDro ! |
@up Dzięki za pomoc, ale w expowiskach na Facc pelno botterow i innych ludzi ;)
Postanowilem jednak troche doskillowac, ale teraz duzo ludzi i trudniej sie skilluje ;) Mysle, ze dobije 60/45 ew. jak zostanie small stonow to wbije troche wiecej :D |
Widze że masz paca więc dlaczego nie pójdziesz na Ankrahmun??
Tam są scraby. Fajny exp. |
Moze sproboj cyclopolis na Edron;)
|
@up
Teraz cycopolis dla mniejszych lvli odpada. Kręcą się tam te nowe Cycki, chociaż nie wiem w których miejscach sie respią. |
Zrób qest na żółwie ale wbij też skille :P Wtedy ci szybko exp pujdzie
|
To exp dla facc ale można tam wyciągnąć dużo kasy jeśli jest mało ludzi. Tomby pod mount sterum.
|
Skaraby, -3 poziom, z lukiem kiedys biegalem przy zaczynajac od 54 distance na lvl podobnym do twojego (w depo walalo mi sie 12 BP strzal :)) trzeba troche uwazac (ja nosilem stealth ring na wypadek gdyby skaraba naszlo mnie otoczyc) - exp sredni, ale skille leca (a exp mimo wszystko lepszy niz przy trenowaniu i do tego zwraca sie z gp za strzaly.
Groby - musial bys wyczuc, generalnie pierwszy poziom (no moze na polwyspie mozesz zejsc na 2), ktory to juz musisz sam wyczuc, bo tutaj ci jakis radza a tam moze u ciebie na swiecie jakis booter 24/7 jechac. Cyclopolis - nowe cyklopy zaczynaja sie zaraz przed zejsciem na -2, smithy zaraz po zejsciu na -2... cyclops drone bym uwazal na twoim miejscu, smith omijal bym z daleka. Jesli ci na kasie tak bardzo nie zalezy to moze Hellgate (omijajac elder beholdery). Zolwie - nie jest to moje ulubione miejsce, ale sprawdz, moze ci sie spodoba. |
Po co ci pacc z takimi skillami??? ale jeżeli już sie pytasz to idz na tomby larvy, scraby.
|
Cytuj:
Pacc sie przydaje od 1 lvla a pytanie po co mu pacc z takimi skilami jest dla mnie śmieszne. Skile są ok, nie chce mu sie skilować to expi ja robiłem to samo. @top Na Twoim miejscu siekałbym Tomby do 25leva później mozesz idz na te słabe Piratki :) Pozdrawiam ~Żona |
malpiszony tylko uwazaj troche na wieksza grupe merklinow
|
mt. Sterum
Ja mam 26 Pallka na Uniterze ze skillami 58/43 i chodze z Royal Spearami na Mt. Sterum na Undeady (beholder, Crypt Shambler, Ghoul, Skeletony, Ghosty (tylko jak mam HMM)), exp szybko leci i dużo kasy te potworki zostawiają ^^ xD Więc polecam to miejsce x) Pozdroo xDD :cup::cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tacy mnie najbardziej wkurzaja. Tu nie chce, tam nie lubie. Nie wiesz gdzie expic ? To nie graj. Prosta odpowiedz...
Gdyby tak kazdy pytal sie co 5 lvli gdzie expic nie wbilby 20 lvla... Kazdy ma inne zdanie. Ale coz... Sa ludzie i parapety |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |