![]() |
194 MS Solos Yakchall! Alone clearing way!
194 soluje yakchala i droge przez cale kopalnie ;) milego ogladania ;]
http://rapidshare.com/files/82993260/Yakchal_solo.rec @down, czasownik w 3 osobie :) |
af, znowu szpanujesz angielskim nie znając podstaw...
"solos" - wtf is that? lol co z tego ze w 3 osobie jak zly czas? co on soluje je regularnie, powiedzmy 3 razy dziennie? a o "alone" to mowic nie bede... |
a jak dla mnie to mnie to malo obchodzi czy w 3 osobie czy w 150 nawet, tylko po co do kurwy nedzy piszesz po angielsku jak to jest P O L S K I E forum?
|
zal...
10 lvle nie maja sie do czego podczepic to sie czepiaja angielskiego ^^ n/c idzcie bic weze na rooku masterzy... |
Kris
@Dartof
Zgadza sie, ale oni na to mowia SNEJKI :):p |
Oby ci cegla na glowe spadla za ten rapidszer :P
Fart ze sciagnalem, film w porzadku ;] |
Rehost! Rehost! Rehost dajcie! bo mnie ten rapider rąbany denerwuje. -.- obecnie 183 minuty czekania. xd
|
Czepiacie się tego użytkownika ~hammer12345 byle czego za to że spamuje postami z bardzo dobrymi filmami. Ja tam bardzo go cenie za to że chce mu się ściągać te filmy z różnych stron i umieszczać je tutaj. Być może czerpie z tego jakieś korzyści ale przynajmniej ułatwia dostęp do filmów innym. . Mnie nie chce się szperać po tibiacams gdzie co 2 film zawiera link do keyloggera ani nie chce mi się oglądać 100 razy 3 areny wykonanej przez kogoś tam z tego forum. Można obejrzeć jakiegoś bosa czy coś w tym stylu co jest rzadkie.
|
@Up
Tak, ma korzyści. Zbiera punkty na konto premium na rs :P |
Rapidshare <3 / Kocham je ! ... Rehost blaz .
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |