![]() |
Czy chcecie rzeby na rook`u było Depo ????
czhcecie mieć na rook`u Depo piszcie tak czy nie
|
Chce "rzeby" nie bylo,gdyz rook stracilby caly swoj urok to pierwsza sprawa a po drugie jak ja przechodze rooka to iwylacznie na bocie wiec mi to tito.
|
Nie, nie jest potrzebne.
|
piszecire zeby nie bylo lub nie potrzebne a wszystkie odpowiedzi w sondzie sa na tak -.-:D:D
|
Chcemy, "rzebys" stad wyszedl.
|
Szczerze mówiąc depo służyłoby głownie Rookstayerom.. ale ogólnie jestem przeciw, ponieważ Rookgaard za bardzo upodabniałby się do maina.. depo?? można mieć od czego są depo chary :p
|
rzeby tak glopich tematuw nie bylo
Słownik DOBRA RZECZ. |
jedyny + tego wszystkiego byl ze by nie bylo tej nerwowki przy przerzucaniu rarkow :p na dp chara:p tak to bez sensu chociaz zaglosowalem ,,rzeby'' bylo:confused:
|
Ja zagłosowałem żeby było, ponieważ czasami nic nie moge wziąć.:kon: Aha.Szukam jeszcze rooksterów na servie shanera najlepiej żeby miał PACCA
|
Gdyby było depo, to kolejki do niego byłyby większe niż są warte ;/
http://s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=90435 |
Cytuj:
|
pomyslcie ze odciazylo by to serwer mniej depo harow mniejsze kolejki mniejsze lagi jestem na TAK
|
Jakby kolejki byly przez dp chary -.- jestem na NIE bo mniej loota z trapa
|
jak ktoś chcę to moze isc na OTS; tam nie ma roznicy czy grasz na roku czy na mainie bo odydwie wyspy są takie same
|
eeeee opcja szukaj nie boli http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=depo+rooku
|
Chciałbym, "rzeby" na rooku był słowik ;/
|
@up
Słowik? ;o Powiem krótko, powstanie depo na rooku będzie jeszcze gorsze niż zabranie antidote runes. |
Jak by zrobili depo to dla PACC znając CipSoft -.- I rook był wcale nie był trudny bo każdy by miał na sell 10 chain armor itp. A tak to muszą sellać jak najszybciej
|
Wiecie jak odroznic czlowieka mądrego od glupiego?
Pierwszy zwraca uwage na ogolny sens wypowiedzi, drugi na bledy ortograficzne. ;) |
Cytuj:
@topic No, wow, było. Ktoś wyżej podał link. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |