![]() |
98 RP Solo Exp Na WRL - Demona 180k/h
Siema :) tak jak w temacie ;) exp cos kolo 180k/h nie wiem dokladnie ;d siedzialem krotko , chcialem zobacyc czy dam rade :D czy dalem zobacz sam :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36091 |
nie edytuje tam bo zostane posadzony o Hackowanie ...
Ale zapomnialem dodac ze jesli otworzycie w vip to zobaczycie mas loga polakow walczacych na Morganie :) - Tylko niestety nie mam wszystkich na vip ktorzy walcza ale wiekszosc ;) |
Bijesz niezbyt ekonomicznie, bo za dużo wrl bijesz "na dziko", w miare możliwości powinieneś je trapować w rogu bo wtedy nie ma problemu dużego jak znikają i uciekają na deep hp ;P
W ogóle to mi się zdaje, że od czasów tibii 7.92 loot z wrl sie pogorszył, bo żeby w pół godziny zupełnie nic nie spadło to przesada ;P Strasznie denerwujące musi być leczenie się palkiem na wrl ;p |
"jest waste jest zabawa" jak to mowia:]
A ten masslog, fajnie wygladalo:P |
Super exp, nie omieszkam spróbować jak kupię pacc :P
|
Mogłeś je blokować ;d
Ale i tak ładnie było;p |
@SkateElement
Żeby dostać się na wrl na demonie to akurat nie trzeba pacc ;p |
Z tym blokowaniem lub trapowaniem ich do rogu ... w zasadzie kiedy bylo blisko rogu to tak robilem ale wtedy niepotrzbnie trace czas ,a w tym czasie bija mnie wrl i wychodzi w zasadzie na takie same waste :)
Ale fakt waste duze B) Co do loota.... n/c |
raz pojdziesz zwastujesz , drugi raz tak samo a za 3 razem zwroci ci sie za wszystko;)
film dobry ;) |
Cytuj:
Dobry filmik B), jak dobije skille to na pewno się tam wybiorę :D Pozdro:D! |
musisz pocwiczyc jeszcze xd
narobiles gnoju prawie jak na poi dl's ! Hujnia lot :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |