![]() |
Chcesz zarobi nie tracąc dużo hp?
Otóż ostatnio znalazłem ładny sposób na expienie z zarobianiem dośc dużej ilości kasy tracąc mało hp.
Przeliczenie k wychodzi na lvl - 4 lvle Sposób dla pacców(Sposób sprawdzony przez moją byłą gildie): 1-8 lvl raty wychodzi około 500 gp 8-16 lvl larvy wychodzi około 2k jak się postaramy 16-28 lvl trochę scarabów i więcej larv 4-6 k 25-34 lvl scaraby , larvy lub katedra -1 6 - 12k 34-56 lvl scaraby , ancient scaraby , katedra -2 - 3 12k-21k 56 - 80 lvl dl'e 18-20k, orc fortess 14k , demce z kumplami po loocie podzielonym 7k + itemki 80 lvl 103 Wszystko up + Poi = 22k - 36 k Jeśli naprawde się postarasz naprawde wyjdzie taka kasa.Za moment będzie sposób dla facc musze cos zrobic pierw! |
lol orc fortres na kilka nascie lvl 12k? moj kumpel wyciagal tam na 60lvl+ na 1 lvl od 5 do 20k z 80lvl do 103 35k max? to chyba by musial expic na ratach -.-
|
spoko pojde se na dk :p
|
Mam pytanie odnosnie tych larv.
Jakie one zadaja hity? |
Zalezy od twojego eq i shieldingu
|
no to mam 21 shield noble armor:/,plate legi,wod,zwykle buty,beholder shield,devil helmet.
|
Cytuj:
|
na 2 hity jakim cudem
8-16 lvl larvy wychodzi około 2k jak się postaramy ja mam 24 level i 21 mlevel eq takie jakie podlem i w 2 hitach mnie polozy?? |
Cytuj:
Larva jest tylko ciut lepsza od zwykłego rota wiec bez problemu sobie poradzisz |
A co z scrabami omijac je?
|
Cytuj:
80-103 na poi monsters tracac malo hp? no moj kumpel na 153 ma tam waste i juz kilka razy padl wiec nie wyobrazam sobie expiacego tam 80 lvla - chyba ze chodzi ci o to ze od 80 lvl mozna robic poi i zarobic sprzedajac softy [ ale wtedy juz chyba nie poexpisz] |
Cytuj:
|
troche Ci to nie wyszło :P
kolejna osoba która wbiła max 20 lvl a pisze poradnik dla lvli 50+ |
nie przeceniaj go lynx :P
Topic. Mógłbyś podać nieco więcej szczegółów jak zarobić tracąc mało hp :) bo gdybym poszedł na scaraby z eq typowym dla rookstayera to na pewno bym nie wyciągnął tyle kasy :) |
Cytuj:
Cytuj:
demony to loteria, raz stracisz wszystko a raz zyskasz 20 razy więcej a nie jakieś 7k. Cytuj:
Poza tym chyba zapomniałeś uwzględnić w poradniku tego, że im wyższy level to więcej zyskasz na danym potworze, oraz tego, że dla każdej profesji zysk/strata są inne na danym potworze. lol. |
Cytuj:
@topic Ty to liczysz za 1 lvl expienia czy, że zarabiamy np. 8-16 tylko 2k ? W ogóle na poi traci się mało HP ? Nie no... |
Cytuj:
top@:taa na poi faktycznie bardzo mało HP sie traci .. |
Cytuj:
ps. taki poradnik jaki napisałeś , przydałby się mojemu koledze .. on jest trochę nie ten teges |
Hehe, śmiechu warte 1-8 500gp i to ile siedzienia na tych ratach będzie żeby wbić na nich 8 lvl .. a tak pozatym to 500gp to ja wbijam na 7-8 na minosach w grupce tam czesto poleci jakis p shield itd.
A tak w ogole to na rooku jest duzo kasy z questow ale ciebie to widocznie omija zabijaczu ratów.. Tak jak napisał ktoś wyżej troche ci to nie wyszlo.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42. |