Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Mag 20lvl i 22mlvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16120)

Zwariowany kibol 04-11-2004 21:34

Mag 20lvl i 22mlvl

Co zrobic:
Inwestowac w mana fluidy??
Od czego zalezy to ile mana fluid daje many??
Jka robic runki gdy expie czy stac pic mana fluidy i spokojnie czekaj??

Z góry thx.

Nightwalker 04-11-2004 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwariowany kibol
Co zrobic:
Inwestowac w mana fluidy??
Od czego zalezy to ile mana fluid daje many??
Jka robic runki gdy expie czy stac pic mana fluidy i spokojnie czekaj??

Z góry thx.

1. Jak chcesz
2. Zdaje sie ze od MLv, albo od MLV i LV
3. Jak chcesz mozęsz expic i robić runki, a możesz pić mana fluidy (np. jak są lagi)

To wszystko zależy od ciebie :)

Zaglada 04-11-2004 22:38

1. Na tym lvl nie ma sensu, lepiej zakup inne czary.
2. Od farta.
3. Cisniesz na roty i robisz runy. A jak nie masz czasu, ew. nie chce Ci sie to stajesz przed domkiem/depo/ulubionym miejscem i wcinasz jedzonko robiac runki.

Zwariowany kibol 05-11-2004 14:09

NA jakich potworkach moge expic a na jakie chodzic np. z hmm czy gfb??

Acha i tak nawiasem mówiac jak zamiescic obrazek pod zwoja nazwa??

Gohan 05-11-2004 16:15

expic tak spokojnie mozesz na trolach, waspach, rotach i na zwyklych dwarfach...
z gfb mozesz latac na mino zamek(np. na zerki), inne krasnale, cyce, amazonki, valkirie itp (szybko zabijasz i duzo expa)

Caspius 05-11-2004 16:26

a obrazek wrzucisz jak w panelu uzytkownika wejdziesz w avatry i sobie jakis wybierzesz

Najt of Destrukszyn 05-11-2004 16:47

2 warianty: stoisz i robisz sd (sorc) lub uh (drut)

pawanaf 05-11-2004 17:13

1.nie
2. musisz miec szczesce
3.stoj i rob, jesli chodzi o expienie to rotwormy , najszybszy exp, a jezeli chcesz jkaiegos lepszego loota wychaczyc to np zerk z niewidziualnoscia albo dsy

Nightwalker 05-11-2004 20:25

@Up i Upup

CZT WY DO CHOLERY NIEROZUMIECIE< ZE MOŻNA ROBIĆRUNY BIJĄC ROTY? <---to jest najbardziej opłacalne! Jeśli masz lagi lub ci sie niechce to stoisz przy depo...

Zwariowany kibol 05-11-2004 22:59

Nabilem 25mlvl (nareszcie) i mam dalej 20lvl na jakie potworki moge z SD chodzic i jakie moge summowac??

Cors Ent 05-11-2004 23:03

zrob 27-28lvl. wtedy mozesz sumonowac monka i ds. z monkiem i hmm to juz na guardy bedziesz mógł chodzic

z SD nie chodzi sie na potwory. [ tzn te 3bp sd zawsze nosze ale nie expi sie sdkami - tylko na hunt zeby "dobic" szybko w razie wypadku. albo sd zeby zabic jakiegos natreta co by cie zaatakował ]

chyba ze demony exp - ale to z Twoim lvl raczej nie ;)

Zwariowany kibol 06-11-2004 10:54

Od jakiego lvlu i mlvlu moge do ghostlandu chodzic expic i z jakimi runkami??

Acha i czy móglby ktos mapke zamiescic gdzie w ghosylandzie sa jakies fjne miejsca??

Z góry thx.

morphy 06-11-2004 14:24

ja tam laze na gsy (bo roty itp som monotonne) niby duzo expa ale wolny resp i duzo kasy zchodzi na 1-ego pana gsa (cos kolo 1 k i 10 sd)

Wedafi 07-11-2004 12:27

Ja mialem hacka :/ ale to nic takiego bo slaba postac. Teraz gram 3 dni na nowym koncie... mam 11 lvl i 5 mglvl, ale mglvl nabijam caly czas i jakos idzie, planuje miec 12 lvl i okolo 20 mglvl, bo teraz zwalniam z expieniem :| :) 8o B) :)

Zwariowany kibol 07-11-2004 13:14

Ja tez tak mysle teraz caly czas mlvl nabija bo mnie to wnerwia ze moi kolezy chodza na dragon lordy z blokerem na moim lvlu a ja nie moge.

PitBull 07-11-2004 13:55

Według mnie...

Odpowiem Ci od początku do końca :
1. Nieinwestuj w mana fluidy, no chyba że masz jakąś wielką kase. Mana fluidy sie kupuje na hunty zeby dlużej MAGICZNA TARCZA działała...
2. Zależy to od lvl mlvl...
3. Najlepiej jest expić i robić runy np. (sorkiem SD, drutem UH), ale przez to można sie rozkojażyć... Więć narazie najlepiej stuj na ulubionej miejscówce i rub runki B) !!!
4. Z twoim lvl i mlvl to spoko możesz na POH na cyce chodzić (wlisz z GFB i dobijasz z HMM, ale to napewno wiesz :baby: ).
5. Z 20lvl i 25 mlvl możesz skuteczniej na cyce chodzić, ale SD nieużywa sie do ekspienie jak jusz ktoś powyżej napisał...
6. A co możesz summonować to zależy ile masz many...
7. Od 30 lvl i 35 mlvl możesz sie spokojnie po ghoustlandzie woźić :evul: ...
8. A mapki niekce mi sie zamieszczać, a i dobrych miejscówek niepamietam dawno mnie tam niebyło...

--------------SRY ZA ORTOGRAFIE JESTEM DYSLEKTYKIEM------------------

od poniedziałku mam PACCA jupi!!! :]

Zwariowany kibol 07-11-2004 14:24

Dzieki wlasnie o to mi chodzilo takich odpowiedzi potrzebowalem thx wszystkim :)

Tylko wnerwia mnmie to ze inni takie wysokie mlvle na niskich lvlach maja a ja co 20lvl i 25mlvl co to mam byc kpina??

Zwariowany kibol 07-11-2004 15:54

Mam jescze male pytanko mam facca czy mgo jakos dostac sie na darashie i na darama jaktak to z kada tam jechac i skad jechac na ghostship????

Homer 07-11-2004 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwariowany kibol
Mam jescze male pytanko mam facca czy mgo jakos dostac sie na darashie i na darama jaktak to z kada tam jechac i skad jechac na ghostship????

nie mozesz sie dostac na DARAME majac FACC.
i wez rob m lvle... stoj przed DP albo przy jakims stawie gdzie sa rybki i rob runy ! duuzo run !

ja na 19 lvlu mam 31 m lvl i nie jestem jakos super extra zadowolony z m lvla aczkolwiek nie jest to najgorszy wynik ^^

Zwariowany kibol 08-11-2004 14:24

Ja wole bardziej tówno mlvl nabijac i lvl wtedy chyba czary sa mocniejsze bo z tego co wiem sila czaru zalezy i do lvlu i od mlvl..myle sie??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.