![]() |
Koles hacked nieprzezemnie filmik znalazlem na tibia.de zobaczcie co takiego stracil
Film niejest nagrywany przezemnie !Tutaj link :http://tibiaowned.ti.funpic.de/FUplo...iles/hack1.rec
Edit: niewiem ale link chyba niedziała :| poczekajcie do jutra moze przeciazony serwer albo jak nie zasne to zrobie rehosta Edit2: Rehosted, link tutaj : http://www.angelfire.com/nc3/czarq/hack1.rec |
lol
Nikt nie komentuje?:S szkoda ja uwazam ze stracenie demon setu to tragedia ... :)
|
Poprostu temat nie jest zachęcający, może obejże jak znajde czas.
<EDIT> @Down, DownDown Ok, sciągam, długi? <edit2> Właśnie obejżałem;(, eh nienawidzę hacker'ów, jak tak można. |
jasny gwint
Widzialem....patrzalem.....cos strasznego :confused: Demon secik poszedl sie **bac LOL :o Gosciu sie niezle oblowil
|
Filmik piekny, jedyny w swoim rodzaju. Jednak szkoda kolesia... ja zapewne bym skonczyl grac. Glupia smierc zakonczyla film.
|
Pacc na 10 lat
|
szkoda mi goscia ale sorry hack to jest tylko i wylacznie jego wina ;(
|
Omg!!!!!!!!!!
Ja bym sie załamał gdybym stracil to co ten koles!!! Jak ja bym chcialm mieć to co on B)
|
M.A.S.A.K.R.A :o
ja bym sie chyba zalamal jak by mi taki numer zrobili...i przestal grac ( oczywiscie uwczesnie wybil bym pul miasta no bo lvl , skille itp to przeciez nie moze pujsc na marne :evul: ) |
Nie jestem Pewny
A moze koles udal ze go hakli wyslal do uh makera wszystkie rzeczy ? :p Ale jak to jest prawda to chyba keylogerra sciagnol bo pewnie takie lvl'e maja 100000 znaków hasło :D
|
asdf
Na tibia.de wyraznie pisze ze gosc czitował i ze hacker podesłał mu plik skillbar4***** czy jakos tak i gosc to odpalił... niewiem czemu ale odpalił:P aha i z tego co tam pisze to chyba potem haker zwrócil mu ten eq tylko chcial udowodnic ze czituje czy cos takiego :P
|
Bardzo mi go szkoda ale nie poddal sie xD
Tez bym tak nie zrobil bo lvl.... I pomoc przyjaciol zbroje mozna zdobyc xD Last login: 05.11.2004 11:52:00 CET NIE PODDAL SIE GRATZ DLA NIEGO XD |
O ****a jaka masakra ja bym sie załamał totalnie . Wykasowałbym Tibię a postać bym oddał koledze . Stracić demon-set tragedia ;(
|
gdybym ja to stracił.... wykasowałbym Tibie, postać dałbym koledze,rozwalił kompa i pociachał się żyletką ;(
|
TRAGEDIA !!!!!
Gdybym ja stracił te żeczy to nigdy w życiu nie włączyłbym tibii,a jak bym dorwał typa który mi to zrobił (mało możliwe) to bym go zabił na miejscu X( |
Smutne :(
Zaje.ac wszyskich hakerów jak tak mozna... demon secik... Ja bym sie zalamal wywalil tibia, a jak bym spotkal goscia to bym go ztłukł na śmierc |
Mnie podobnie jak wam było przykro tego typa ! :( Dopóki nie przeczytałem posta Czarq, że gościu czitwał. Odrazu przestało mi byc go żal :evul:. Tak jest prawda chiterskie ścierwo to wróg największy.
|
.....
Żal...
Zapewne jak przed chwila przeczytalem na www.tibia.de, że to bylo z jego winny... No to co tu żałować! Zresztą napisane jest tam że odzyskał wszystkie utracone rary :) A ja bym sie w k**wił jak bym stracił coś takiego ale bym nie przestal grać... Szkoda by mi bylo postaci, MPA, G-legi itp. to spok szybko bys odrobil na tym levelu... ale d-set to tragedia :( ****ć wszystkich hackerow!! X( |
Cytuj:
|
Ja sie martwie co by bylo jakbym stracil mojego ukochanego c arma, a tu koles traci demon set :P Dobrze ze odzyskal :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |