![]() |
WRL Demona -98RP BardzoDobry Lot
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36161
Siema , a wiec ponownie wybralem sie na wrl :) Wiem ze podobny filmik zamieszczalem niedawno ale tam nie bylo lota nic... a tym razem mialem "szczescie" ;) Sami zobaczcie. Exp nie byl tak dobry jak ostanio z powodu slabego respa ;) Enjoy~ |
Loocik dopisał;]
Resp bywał gorszy ; D Mi sie wydaje czy demona cały czas wszedzie zajeta?xD |
Nom teraz to loocik bez zastrzeżeń, po ile jedne takie spodenki?
|
Xdd
Coś kosztem czegoś... Xdd
Ogólnie To NicEee |
@Jucha Furora
Na Morganie wolna bo Wojna jest;d @Budy_Maximus podobno 30-40k ale w sumie nie iwem;d nie udalo mi sie tego jeszcze sprzedac :) |
Moncy loot ; o
|
Wolny resp :P a filmik nudny jak wszystkie z huntów
|
Cytuj:
|
Jak nazywacie to dobrym lotem to na prawdę nie hunciliscie nigdy na wrl .
Lightning Legs i Lightning Robe bardzo często leci z wrl jak sam byłem na huncie to zlociłem 5 w ciagu goidzny i klilka par spodni :) |
@up WOW ZAJEBISciE!!! Tez sie ciesze :*
|
Wojna czy nie wojna już nie te czasy jak każdy lepszy ms i ed był w kolejce na demone ;p
Po update jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby demona była zajęta ;p |
Cytuj:
@ot No no kafar dobrze ci szlo, loot nawet nawet chociaz legsow przypuszczam ze nie da sie sprzedac :P Raz tam bylem ale mi nie spasowala ta demona ;P Po wprowadzeniu tych nowych wygladow czarow za duza siekiera dla oczu tam jest :P Pieprznie wave i nie wiadomo co sie dzieje na ekranie ;D |
Nice filmik. Na początku słaby loot :P Ale za to fart na końcu
|
Zastanawia mnie czemu żeś położył legi które chronią cie od tej energi co wrl w ciebie trzaska na miejsce na strzaly zamiast na siebie : d.
@down Faktycznie, zapomniałem, że tą beznadziejną profesją jeszcze ktoś gra : P |
@up
dlatego ? ;] Lightning Legs It can only be wielded properly by sorcerers and druids of level 40 or higher. Provides 6% energy protection, but also increase damage taken from earth by 6%. p0zdr0 ;) Ness Signed. |
nom loocik ładny :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |