![]() |
Co lepsze na guardy?
Bs+demon shield czy dragon slayer?
|
mysle ze jakbys podal lvl i skille to byloby latwiej ;] no i reszte eq tez by sie przydalo bo jak masz chodzic goly to bierz tarcze :D
|
A po co ci bronie? Wand/rod w łapkę i jazda.
@Down: Nie napisał, że jest knightem. Niczego konkretnego nie napisał. |
boze dziecko z jego postu wynika ze to knight to jak on ku$#@ ma brac wanda/roda i bic? ty pewno w realu z miotla szczury ganiasz i teraz takie glupoty piszesz -.-
|
Cytuj:
|
dobijają mnie takie tematy , napewno masz tyle capa ze mozesz se tego dragonslayera wsadzic w slot na strzaly, nie? Idz zabij 10 guardow z tarcza + 1 reczny miecz i zabij 10 z dwureczna.... Porownaj waste/exp/kasa i juz,
|
Na guardy lepiej z tarczą, ale jak masz małe skille to i ona nie pomoże
|
czyli wybrales guardy na zarobienie tych 200k ;p
Moze byc jednak ciezko, a bez lootbaga wrecz niewykonalne. Przynajmniej mi tam nie szlo za specjalnie. |
Cytuj:
@Topic: eq: rh, dsm, k legi, bohy, platinum amulet, bs, demonka. Skille 75/75, 45 lvl. @Piranezi: Pytałem, bo nie byłem pewny czy warto KUPIĆ dragonslayera, a nie, że już te miecze mam i nie wiem, co wybrać. |
Wydaje mi się, że zarobek będziesz miał całkiem konkretny, a dużo fluidów nie stracisz, z guardów wypadają małe life fluidy- ostatnio w 2h uzbierałem tego prawie cały bp.
Wydaje mi się, że lepiej zarobisz na tym niż na minoskach. |
Cytuj:
|
witam czemu moge nosic bright sword ktory pisze ze jest dostepny od 30 lvl a ja mam 17 :/ cos tracic ? jak go nosze terAZ
|
@up
jak jakaś broń jest od jakiegoś lvl, to nie znaczy że na mniejszym nie możesz nosić, tylko zadajesz mniejsze obrazenia, niz gdybyś miał wymagany lvl. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |