![]() |
32lvl Paladin klepie Dragi kolo Veno
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/36198
Tu chciałem przedstawić mój pierwszy filmik nagrany przez TibiCam! Kometować plx... PS: pod koniec napisalem coś takiego "to mój pierwszy hujt dragów' (sry chciałem >hunt<):D |
Naprawdę, mógłbyś się powstrzymać od pisania takiego posta!
|
Słuchaj, jesli nie grasz paladynem, to sie nie wypowiadaj, ja chcialem wyrazic ze dla mnie paaldyn i tak jest wyj***sty, mimo tego, ze po Ziomowym Update, sporo stracił, a niewiele zyskał. 2 Część twoich cytatów jest wyrwana z kontekstu. (wiec chyba nie znasz gramatyki) sty...
|
@ up
istnieje taka opcja jak edytuj :< @ film nie ściągnąłem jeszcze:< |
Cytuj:
Wiem ze schodze z tematu i zacznia sie klotnie co do profesji, ale... Powiedz mi co stracil (procz sqm spirow), a ile zyskal :> To wlasnie w tym upku pall, stal sie najmocniejsza profesja... i kto tu nie gra palem ;)? |
Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli chcesz 'expić' na smokach to najlepiej jakbyś oczyścił jakąś jaskinie na dole (tam gdzie były 3 smoki) i wtedy czekał na jednego smoka i w między czasie poszedł poziom wyżej wybić tego na lądzie :D I byś miał dragów że tak powiem cały czas :D. A co mnie rozbawiło na maksa ,,Robie za wafla" xD |
Filmik fajny ale eq slabe masz .
|
Odp: dla kolegi ktory nie zrozumial moich intencji...Mialem przed update palka na serwie Menera, wiec wytlumacze ci o co mi chodzi w moim opisie(co mnie zabloalo) chociaz nie powinienes sie do tego czepiac...Mysle ze prze tibia 8.1 wiekszosc paladynow do bicia all potworow na poh uzywalo RS poniewaz mialy zasieg na pelny ekran i mogles nois tarcze. Teraz po up wiadomo ze pare sqm. Jak wiadomo na serwerze stanow zjed. wiekszosc polakow ma laggi teraz z Royalami na tym serwerze nie bylo by sensu bic GSow et., a ja niestety rzadko uzywalem beltow. Dlatego retired!
Teraz po prostu mnie "pogoniles" (moj 1 filmik skomentowany negatywnie) Jesli ktos chce komentowac movie to bardzo plx... Doradzcie czy bedzie mi sie oplacac expic w ten sposob na dluzsza mete? I na mniej wiecej jakim lvlu moge wchodzic glebiej(oczywiscie oprocz DLow)... |
mi ise osobiscie filmik podobal.. nie gralem w tibie od roku i nie obczajam do konca tych wszystkich nowosci wprowadzonych w update. Oczywiscie byly 2 pomylki zwiazane z neckiem :P no i koncowymi napisami ale tak to fajne... no i gz dropa :p
|
Cytuj:
|
To ladnie przynoobiles w tej chwili ja nie moglbym grac bez eq co ladnie wyglada . Jeszcze 1 tracisz 200 +/- capa ;*
|
A ja powiez ze ladnie nawet jak na tak krotki huncik ;]
I loot dopisal hehehe ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie źle ! Gratz lootu :)
Sam sie chyba wybiore kolejny raz, kiedys padlem tam od pierda uciekajacego smoka... No i bez boh'ów dajesz rade :) A co do eq... to moze b-robe ? wiecej capa, ale z drugiej strony k-set jak sie bierze draga na klate ? |
Około 30% lvl'a w około 30 minut z około 30 Mana Potionami.
No i wyszedłes na plus :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |