![]() |
95-99 ED warlocks
Hm, ten film to prawdziwe dzieło sztuki : D. Wbijam kolejno 96, 97, 98 i 99 (4 lvle) poziom expiąc na wrl. Loot jest świetny więc myślę, że warto zobaczyć chociaż kawałek, bo wątpię aby ktoś wytrwał do końca : P. Niestety nie mogłem wrzucić na tibicams bo film dwunastokrotnie przekracza dopuszczalny limit 2mb : P.
http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibica.../demona(2).rec Jeżli komuś nie chce się czekać do końca, a chciałby zobaczyć całkowity loot, to tu: Ukryty tekst:
Have fun : DDDD |
Z checia to obejrze :) Takiego filmu jeszcze nie widzialem... szacunek;)
|
Balance _/
|
Ten hunt był "solowy" czy z pomocą blokera?
|
25 mb film .rec hahahahaha zapadam
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A to na jednej sesji robiłeś czy łączyłeś filmy?
Loot wypas |
Cytuj:
|
Brawo ryba porządny z ciebie gracz :p ja kiedyś na moim sorku miałem nadzieję że też będę miał okazję bić wrle.. niestety moja "kariera xD" tibijska zakończyła się na 85 lvlu potem przyszedł hak i 20 lvli w plecy i żal.pl _/ dobrze że innym się układa nie życzyłbym nikomu straty 900k~po haku
|
panie, powiedz pan skad ty takie tło masz? widzialem niektore tla czarne , pochodzace od tbi ale to twoje chyba troche sie rozni..
|
Obejrzalem caly film ;D Moglbys napisac dokladnie ile poszlo sd, mf a ile kasy z loota?:D btw loot miales z kosmosu.....
Gz i pozdrawiam :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Też mnie ciekawi ile zeszło mf i sd. Zrób to dla nas i policz :D
Film jest zajebisty. Pierwszy raz widze coś takiego. GZ |
Cytuj:
Przecież wszystko jest teraz sprawiedliwe O.o |
Mogles uzyc tibiacam tv. Gz loootu i lvli :cup:
|
No rzeczywiście nice.
Marze o takim locie. 534 Minuty filmu ;o |
@2 up
do nagrywania chyba płatne @edit Troche mi to otsa przypomina ta tibia 8.1;/ Przed update nie było mowy żeby siedzieć 9h I TO Z SDKAMI na takim lvlu na wrl, nie mówiąc o wbijaniu 4 lvl na raz. Ale i tak szacun dla Ciebie. |
No No Rybcia zaszalałeś :)
Szacunek Magiczny lvl twojej postaci jest trochę, że tak powiem Yhm mały XD |
9h tłucenia Wrl <3
|
Nie no, muszę obejrzeć cały ;oo
Najszczersze gratulacje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |