![]() |
[TV] Embermane movies
Postanowiłem zrobić mały spis filmów Embermane, ponieważ jest masa tematów z filmami tego gracza.
DHQ Juggernauty Undead drags Ferum tower Belerith killing Frosty z UE Goroma demons Bohater pada na banucie Banuta exp Bonebeasty "Faraon + DL's and drag, bloker pada Edron battle Behemoty Okolnir Calassa Okolnir battle Diptrah hunt Hellfire fighters hunt ~New 26.01.2008 Small ank battle Ank battle Filmy Embermane proszę dodawać to tego topicu, lub wysyłać mi propozycje na PW, abym edytował posta. Lista filmów będzie aktualizowana. |
No nie powiem, całkiem nice :]
|
DZIEKI CI naprawde wielkie dzieki! Juz nie moglem sie doczekac az cos takiego powstanie jestes wielki!
|
@up
lmao :confused: |
@ 2x up
lol @topic Myślę, że jeśli ktos regularnie zagląda na tę stronę to i tak widział je wszystkie :p . Mimo wszystko dobra robota ;) |
dla nas Tibia dla niego OTS ;]
|
Ostatio doszły 2 filmy :p
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=o3qm2694te0sjdgx - hunt na diptrah'u. i http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=74z3d3bak2t4m4hg - hunt na hellfire fighters. |
Refresh, new movies.
|
A może byś zaznaczył które filmy są nowe albo coś...B)
|
Sashra to jest drugi char więc też bys dodał jego filmy np. hynt na poi i jak pada ;s
|
Dobry pomysł, popieram : )
|
Niezle sa te jego filmiki, pamietam jak widzialem filmik Sashry a 185~~ lvl, z great shieldem, pozniej mial hacka. teraz nie dosc ze ma znow gr8 shielda, to jescze te wszystkie inne rary... jednak to jest antica ; )
|
No, no spis całkie fajny :)
Cytuj:
|
To dziwne, bo kiedys bylo o tym glosno, na tym forum rowniez. Pozniej jak wrocil do gry mozna bylo przeczytac serie postow "oo podniosl sie po hacku", "dziwie mu sie, ze po takiej stracie itemkow wrocil do gry". Dziwne...
|
@up
I teraz zadaj sobie pytanie "Czego ludzie nie zrobią dla sławy i rozgłosu?" ^^ @topic Zeby nie było offtopu, najbardziej podobał mi się film na HFF, świetny loot :> |
Cytuj:
|
duzo ludzi mowi iz Sashre kupil Embermane po "hacku" a mi ta wersja pasuje : P
|
http://www.forum.tibia.pl/showthread...=antica&page=2
W tym temacie jest napisane troche wiecej o nim i o tych dedach. Ja osobiscie nie znam prawdziwego powodu dlatego wole siedziec cicho niz gadac jakies glupoty. |
Filmy bardzo ciekawe i przyjemnie sie oglada.
A co do tego "hacka" Hacka nie bylo tylko Shshra zdal sobie sprawe ze przez Tibie jego RL praktycznie nie istnieje. Postanowil wiec zjechal hara chyba do 185 i z tego co pamietam to eq rozrzucil w venore DP ( to nie sa moje wymysly tylko znam sporo starych ludzi z Anticy) |
Lol, on tibie traktuje jak ots :D kasy nie zbiera tylko jesli cos poleci :D
Dobrze ze w tibiacam TV bo lepiej sie ogląda :D Bardzo mi sie podoba filmik w którym ue'ował po kilka frostów :D zrobił w 28 minut jakies 330k expa poszło mu bardzo malo runek typu gfb, sd itp ale poszło mu okolo 300 gmp ale waste i tak chyba nie mial. Najlepsze jst to ze robi tam 700k expa na godzine :D Lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |