![]() |
Ab'Dendriel Fortress
No wlasnie na ktorym gdzies lvlu moge tam pojsc paladynem i gdybym bil z spearow :) ? I na jakim lvl i skillach...?
|
zależy na jakim poziomie fortecy. w piwnicach z pewnością wystarczy ci lv 10 na samym dole 13 żebyś miał możliwość ucieczki przed mino guardem, skill z pewnością na piwnice wystarczy 35-40.
jeżeli chodzi o powierzchnie to zalecam lv 20+ i skille ok 60 ze względu że są tam zlurowane, lub ropnięte Orc Berserkery. gdy trafiasz na takiego miej w pogotowiu leczenie, gdyż na niższych lv ucieczka przed nim jest niemal ze niemożliwa. |
Ja tam chodziłem ze spearami (musiałem co jakiś czas wracać po speary do DP - ale to nie problem) i p-setem + dwarven shield od 15 do 23 lvl i biłem tam lvl dziennie (uważaj strasznie dużo osob expi tam od 8-15 lvl) więc opcja "leave" nie zawsze skutkuje więc musisz być cierpliwy :)! zawsze miałem bp of mana potion -> ale schodziło tylko na zerka jak na wierzy go lałem :) > Lootbaga sie łatwo robi lecz często Ci go mogą ukraść w drodze do depo ;) jak noob zobaczy ze cos targasz po ziemi to tylko skull Cie przed nim ratuje. Kręci się też dużo pk-erów i rzucony listy z napisem "Please leave - I hunt here" nic nie zmieni (przynajmniej ja tak miałem, nawet skull nie pomagał) bo ludzie mówią, że to duże expowisko i starczy dla każdego! i radze przeglądać ciała mino archerów bo rzadko kto bierze z nich bolty :) myśle, że pomogłem pzdr!
P.S. skilee miałem coś koło 50/40 (?) lub mniejsze :) i radziłem sobie świetnie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |