![]() |
Gazetka tibijska ruszyła
Tak więc ruszył kolejny dział na naszej stronie - gazetka tibijska.
Od teraz będziecie mogli poczytać co się dzieja na Waszym świecie, kto z kim wygrał wojnę, kto przekroczył 100 poziom, jak grają najlepsi. Jeśli chcesz podzielić się swoim artykułem z innymi użytkownikami strony, wyślij go jako prywatną wiadomość do Gimliego syna Gloina,. Jeśli tekst będzie ciekawy, na pewno znajdzie się na stronie. W najbliższych dniach planujemy jeszcze inne zmiany na stronie, ale o tym dowiecie się w stosownym czasie. Na pewno wam się owa zmiana spodoba. Zanim napiszesz do Gimliego PW, przeczytaj ten temat! |
Prosimy nie przeprowadzac wywiadow w imieniu tibia.pl , maja do tego prawo tylko moderatorzy i redaktorzy ( ktorzy, mam nadzieje, niedlugo sie pojawia )
To tak w ramach przypomnienia ;) |
...Jupiii!!...
szybcy jestescie Modki pozdrawiam i mam nadzieje ,że to wypali w najleprzym tego słowa znaczeniu :) ok to na tyle i czekam na fotki z kubeczków :P papapa
|
Gratulacje za szybkie wykonanie planu! :)))) Czekamy na pojawienie się działów o dalszych światach!
Dobra robota. |
Działy o dalszych światach pojawią się natychmiast, jak tylko pojawią się ciekawe artykuły do owych działów.
Po za tym jest tez możliwośc pisania do działu "ogólne" |
No to zycze powodzenia. Przyjemnej roboty zycze :)
|
Chyba czas coś skrobnąć...=P
|
suuuuper niewidzialem nigdy strony która rozwija się w takim tempie
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Powiem krotko...congratulations!!! ;)
Mam nadzieje ze gazetka szybko bedzie sie rozwijac a jej naklad bedzie rosnol z kazda minuta. :D :tongue: :) ;) P.S. Jesli uda mi sie znalesc czas to moze tez cos skrobne... :confused: |
Niech moc będzie z nami :).
Tak, no więc może dostarcze modom troszkę rzeczy... A i mam pytanie, nie wiem gdzie jest temat z gazetką... chętnie bym zobaczył jakieś newsy :D. |
Nic tylko życzyć powodzenia i zabrać się do czytania.
|
Szybko ruszył ten dział.
Modki to mają speeda;) |
nie wiem czy to to samo ale jest na www.tibianews.net niedawno powstało coś takiego jak "Local news".może to to samo,może nie,może sie tibianews i tibia.pl zmówili (...) albo zbieg okoliczności(w co nigdy nie wierze) więc... pomyślcie jeśli chcecie albo nie myślcie o tym :)
|
Mam nadzieje, że to niebędzie jak gazeta ,,Fakt".Tam żeby zwiększyć oglądalność na ostatniej stronie wklejają gołą ,,dupe".
Liczę na obszerny wachlarz informacji. Tak ogólnie to niezły pomysł :).......... POZDRO |
Superowy pomysł
Nie mogę sie doczekac, kiedy będzie artkuł a moim świecie czyli o Aurerze.
:) |
Gazeta na 6
Chciałbym oświadczyć, iż gazeta Tibijska była naprawdę wspaniałym pomysłem. Narazie jest w niej nie za wiele tematów ale wybaczam wam :p ,ponieważ to "świeża" nowość i liczę, że sie wywiążecie w 100% co do gazetki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |