![]() |
slub
jak wziasc slub? ;(
|
znajdź jakąś, oświadcz się ... a dalej to do proboszcza ...
|
MI chodzi oto co trzeba powiedziedz
|
Na glupie pytanie glupia odpoweidz "Nic" :P
|
Powiedz co chcesz - w tej grze sluby sa wylacznie Role Playing.
|
;( Wiem tlyko tyle o ślubie , że trzeba znleść dziewczyne iść z nią do Thais mieć obączki i iść do kościoła. A nie wiem co mam muwic do Księdza , wejść i powiedziedz "life". Co ja mam muwic? ;(
|
musisz mówić "i do, i want to be a slave of this woman and bring her slippers every morning"
|
i to wsztstko?
|
ehem... ja żartowałem :)
|
Po pierwsze:
Ta gra nie ma żadnych założen na temat ślubów tylko Ty sobie wszystko wymyślasz. Bierzesz kumpla niby księdza i robicie niby ślub a później z kumplami wesele. Po drugie: Poszukaj sobie na następny raz bo takich durnych tematów było od groma (droma). :P |
Hehehe....slub jest wymyslony przez graczy dla graczy. Nie ma oficjalnego miejsca do zawierania slubow...
Poprostu idziesz do dziewczyny i oswiadczasz jej sie...zgodzi sie to wybiersz sobie z posrod znajomych swiadka dla siebie i dla niej oraz kogos kto bedzie robic za ksiedza. :p Wybierasz sobie miejsce gdzie chcialbys wziasc slub (gildia rycerska, GH, jakis budynek itp.) no i juz...ceremonia. ;) Pozdro... ;) |
czy jak sie z kims pobiore bede mial z tego powodu jakies przywileje bo slyszalem ze sa questy gdzie tylko jak sie jest malzenstwem mozna je wykonac
|
eh nie czytałeś? to jest tylko do zabawy nigdzie ci sie nie pojawi "ożenił sie z...." po prostu taka zabawa :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |