![]() |
Naprawa monitoria (17' samsung lcd)
Coz...tak sie stalo ze wlasnie przed chwila rzucilem niechcacy mlotkiem w monitor...(naprawde niechcacy)...efekty sa takie ze jest dosyc mala dziurka w lewym dolnym rogu i ekran sie wylal...pytanie ile moze kosztowac nowa matryca i naprawa monitorka? (kupilem go za 800 zł)
|
Jak sie ma ADHD to sie za to płaci 0.o. Lepiej kup kolejny monitor.
|
Niezłyś.
I dlatego, że popękałeś monitor, i dlatego, że jako wcale-nie-tak-młody user NIE WIESZ, ŻE NA FORUM O CIENKIEJ GRZE MAŁO KTO RZUCA MŁOTKAMI W MONITORY (do tego określonych firm) I RACZEJ POWINIENEŚ PÓJŚĆ NA JAKIEŚ FORUM SPECJALISTYCZNE. |
Jak byłem mniejszy to też waliłem pięściami w monitor, jak coś mnie wkurzyło. Już wyrosłem.
www.google.pl |
Rotfl Misza niezłe xDDDDDDDD
Wiem wiem ale chodzi mi o to czy opłaca sie naprawiać matrycę czy kupić drugi monitor? |
Cytuj:
|
Jak żeś to zrobił?!
|
Kup nowy monitor, nie opłaca się, LG 19' taką jak moja kupisz na allegro za 750zł, ale mało ich już jest.
http://www.allegro.pl/search.php?str...Mozilla-search Jest ok ;] |
wlej ekran z powrotem do monitora, a ta dziurke zalutuj.
|
Cytuj:
Tak BTW: Wiedźmin, Gothic 3 i Crysis wyglądają jak kupa psa...hmmm...wolałem obraz lcdka... |
Cytuj:
|
Ej, wiecie, mam taki kłopot, napierdzielaliśmy sie z kolegą z bazooki i przypadkowo kolega trafił w komputer. Dysk twardy i procesor się wysypały, to zapakowałem do pudełka po zapałkach, ale teraz mario wygląda jak simsy i ej, jak to naprawić?
|
Jak mozna 'niechcacy' mlotkiem walnac w monitor? :o
Hmm, naprawa monitora zapewne wyniesie tyle co nowy, nie widze roznicy |
raczej naprawa wyjdzie cie kosztem nowego monitora =)
|
odrazu z monitorem to musk sobie wymien
|
Kup sobie monitor dotykowy, będą lepsze efekty nastepnym razem.
|
Cytuj:
Ja wiem, jak to było naprawdę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |